VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Härlig Göteborgs kväll på Avenyn

Vi tog verkligen till vara på våra två dagar i Göteborg och hade riktigt tur med vädret.


När Oscar skulle sova i måndags kväll bäddade vi ner honom i vagnen istället för sängen och tog en promenad längs hela Avenyn och strosade omkring på små gator och fönster shoppade.


Vilken härlig sommar kväll det var och varmt. Ovanligt att det är så varmt i Sverige på kvällarna. Vi tänkte slå oss ner på någon av alla uteserveringar som finns längs Avenyn, då det verkligen är enkelt att bara ställa barnvagnen utanför och slinka in. Många hade faktiskt gjort så. Men sen tog vi verkligen tillfället i akt och njöt av den stora taktersssen som tillhörde vår svit på Scandic Rubinen istället. Det var riktigt härligt det oxå. En sen sommar kväll i Göteborg slår mycket!

Brukar du passa på att ta med barnen ut i vagnen på kvällarna när de sover? Vi gör det alldeles för sällan. Vi är så inrutade på våra rutiner, men när det funkar borde man ju göra det oftare. Han deckade ju i vagnen redan kl 20.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna