VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första klass på SJ

Just nu sitter jag på tåget mot Uddevalla. Dax å åka ner till Västkusten igen till mina älsklingar efter fyra arbetsdagar hemma. Som jag längtar… Om dryga 3h är jag framme.


Åka första klass är verkligen lyxigt. De bjuds på kaffe, the, vatten, frukt och choklad på tåget och man har ju lite större platser /fåtöljer att sitta i. Man har även gratis internet ombord, perfekt för en bloggare. Egentligen var det bara en slump att jag bokade tågbiljetter i första klass, men de var faktiskt billigare än en vanlig biljett om man var SJ Prio medlem. Så 395 pix enkel Stockholm – Uddevalla inklusive kaffe, frukt och choklad tyckte jag verkligen var super billigt!


Dagarna hemma har verkligen gått fort majoriteten av tiden har jag ju tillbringat uppe i luften med härliga kollegor. Jag har även varit på SATS och haft ett cykel pass, passade på när jag ändå hann med dubbla pass. Jag älskar verkligen mina jobb.


Har oxå hunnit med lite egen tid med kompis häng här och var. Nåt glas vin, kaffe i solen och bebis mys. Nu är jag verkligen så laddad för en härlig familjesemester på Västkusten och hoppas att vädergudarna är med oss. Är ledig i nästan 2v nu, så är vädret bra stannar vi nog där nere hela tiden, annars åker vi ev upp till Stockholm och hittar på roliga saker. Göteborg ska vi oxå hinna med två dagar. Ni hänger väl med? Massa roliga barnaktiviteter väntar.

Vad var du gjort i sommar på barnens sommarlov?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna