VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Längtar till Västkusten…

…å det är ju inte bara Västkusten jag längtar till utan mina killar oxå såklart! Jag åkte ju hem från Västkusten i fredags kväll för att jobba i 4 dar och idag är dag no 4 å jag hoppas att jag inte blir utkallad idag, har stand by… Har jobbat rätt mkt nu i 3 dar, men vi får se…


Imorn tar jag tåget ner till mina älsklingar. Har vart så otroligt tyst och tomt hemma, visserligen har jag jobbat mycket. Men ganska skönt att slippa alla vanliga vardags sysslor som att laga mat, plocka och fixa i hemmet. Jag har ju varken stökat ner eller lagat mat. Rätt skönt och komma undan de vanliga vardags bestyren… Visst är det väl skönt med sommar, ledigt och man slipper alla måsten? Hur länge till är du ledig? Njut av dagen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna