VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lååång bilresa på 5h med barn

Jag tycker ju fortfarande det är jobbigt att åka bil länge. Avskyr att sitta still för länge. Så jag förstår verkligen när det börjar krypa i Oscars kropp efter 2-3h stilla sittande i bilen, eftersom det gör det i min kropp oxå.


Bilresan gick i det stora hela bra. Men jag trodde ju som vanligt att han skulle somna vid 21-tiden eller nåt liksom förra året. Men hade helt fel där igen… Dock sov han en liten stund i mormors bil mellan Dalarna och Västerås, så kanske därför han var så pigg när vi möttes upp.


Vi pysslade en massa med hans nya pysselböcker. Hade även skaffat ett Bilar pysselkit som det även var godis i… Vi läste ett par böcker och kollade lite på både Askungen och Alla vi barn i Bullerbyn. När batteriet i DVD’n sen var slut efter ca 2h, så trodde jag det var sovdax… Vi tog en kiss paus och körde vidare. Men han var inte ett dugg trött… Sen kollade vi på lite film igen på datorn. Mamman var nog betydligt mkt tröttare än sonen.. Vid 23 tiden efter ca 4h i bil somnade han… Som vanligtvis somnar runt 20 tiden. Å sista timmen var även jag riktigt trött…. 6,5h i bil är jobbigt… Vi hann med både en mat paus och ett par stopp till. Men hemresan tror jag redan nu blir på dagtid?!

När åker du helst bil med barnen? Dagtid eller kvällstid?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna