VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vart tog sommar värmen vägen?

Brr… Så kallt det är ute idag. Vart tog sommar värmen vägen? Igår var det ju super varmt och härligt väder ute, i alla fall i Stockholm. Men idag var det jätte kallt och grått å mulet… Hoppas verkligen sommar värmen kommer tillbaka!


Mitt lilla hjärta har det i alla fall bra uppe i Dalarna och hängde på stranden igår. Önskade ju bara att jag oxå fick det, men nu är det snart dax att flaxa upp i det blå igen och jobba. Såg en riktigt vacker solnedgång igår från ovan.


Skruttizen har besök av sin kompis Theo idag hos mormor. Så de leker och har skoj!


Har du en skön sommar? Hur länge är du ledig i sommar?


Kommentarer


 1. Freedomtravel 23 juli, 2013 on 5:14 e m Svara

  Man kan verkligen undra vart värmen tog vägen! Men det är väl såhär det är i Sverige. Vi har knappa två veckors semester kvar… Efter en semestervecka på Öland ska vi nu ägna oss åt att packa och flytta. Den 1 aug lämnar vi livet i lägenhet för livet i husbåt :)

 2. Fröken M 23 juli, 2013 on 8:59 e m Svara

  Här har det faktiskt vart varmt idag oxå – men sen på sen eftermiddag började det blåsa upp, kom ett riktigt regnväder, men nu är det fint igen :)
  Vi har semester den här och nästa vecka oxå.
  Dock inga mer planer så vi tar dagen lite som den kommer !
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna