VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lollo och Bernie Suites

Nu när vi var på Rhodos och Sunwing Kallithea Beach så lyxade vi ju till det med en Lollo och Bernie Suites.


Och det var nog det bästa vi har kunnat gjort. Det passade verkligen oss perfekt. En gigantisk inhägnad terrass med både solsängar, parasoll, härliga stora puffar att sitta i och vanliga ute möbler. Killarna trivdes riktigt bra i de vita puffarna.


Invändigt var det målat med Lollo & Bernie på väggen och fanns massa mysiga kuddar. Det fanns även små möbler för barnen. Soffan på bilden var bäddsoffa, så där kunde alltså två barn sova, så Oscar sov i ena delen av soffan.


Rummet hade även en massa leksaker, bland annat det Oscar bygger torn med, men även andra ute leksaker, pussel, spel och bilar. Riktigt barn anpassat.


Vi bodde i rum 1513 som låg precis vid poolen och vid vattenrutchebanan, vilket verkligen var ett perfekt läge för oss, eftersom vi badade mest i den stora poolen och åkte mycket i vattenrutchebanan.


Vi låg oxå mest och solade på vår terass och tog aldrig några solsängar vid poolen. Det var faktiskt skönt med lite privacy. När vi solade och slappade hängde vi mest på terassen och sen turades vi om och gå och bada med Oscar eller badade hela familjen tillsammans. Det var även skönt att slippa känna stressen att ta solsängar på mornarna, utan ha våra egna som låg precis typ 5-10 min ifrån poolen. Så rum 1513 kan starkt rekommenderas.


Å sist men inte minst det bästa av allt var ju såklart att man fick välja om Lollo eller Bernie skulle komma och besöka Oscar på rummet. Så vi valde Lollo besök eftersom han gillar Lollo mest. Det var verkligen uppskattat!


Å när vi kom väntade även en del andra överraskningar på rummet och kylen var fylld med drycker. Tror det mesta ingår just i bara Lollo och Bernie sviten.

Har du några preferenser gäller boendet när du är på semester? Vi har tidigare oftast valt Happy Baby lägenheter, men denna gången passade detta bättre!


Kommentarer


 1. Terese 17 juli, 2013 on 8:25 f m Svara

  Tack för detta tipset Lina! Nästa gång vi reser kommer vi definitivt försöka få ett Lollo o Bearnierum! :)
  Kramar!

 2. Beatrice, en nybliven tvåbarnsmamma 17 juli, 2013 on 8:33 f m Svara

  Åhh, det ser ju helt perfekt ut! :)

 3. Ia 17 juli, 2013 on 9:25 f m Svara

  Åå nu längtar jag än mer till nästa sommar då vi ska besöka Grekland och detta hotell :)

  Vi har beställt denna gång lägenhet med access till delad pool vid Helios.
  Första gången vi slog till så lyxigt men då fyller jag 40 när vi är där nere plus att vi firar 15 år som gifta.

  Nu har vi bara varit i Turkiet men när vi reste med barnen dit så tyckte jag Side Hill var bäst. För då kunde vi bo på markplan med poolen framför, vilket var smidigt om en annan inte ville ligga vid poolen hela tiden. Men man hade ändå uppsyn över barnen hela hela tiden.

  Kan du ge tips på bra restauranger, matställen ect där ni var ?
  Nu valde vi all inclusive för första gången någonsin men hade ändå tänkt äta ute med eller kanske ta bort all inclusive ändå.

  Mvh ia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna