Kom ihåg mig

Vinn Bamse produkter åt barnen

En stor favorit här hemma är sedan länge Bamse. När Oscar duschar och tvättar sig är det verkligen Bamse produkter som gäller för hela slanten. Jag tycker det är så kul när det finns barnvänliga produkter. Det blir så mycket roligare att tvåla in sig, tvätta håret osv

Nu har TRE av er chansen att vinna ett varsitt Bamse-kit innehållande;

Bamse 2in1 450ml
Bamse Balsam
Bamse Hudkräm
Bamse servetter och Bamse lipbalm

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i och motivera varför just DU ska vinna.

Tävlingen pågår tom  26 juli kl 11;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Sara, Josephine och Care69

STORT GRATTIS!!!!

**************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

33 Responses to “Vinn Bamse produkter åt barnen”

 1. Heidi Larsson skriver:

  Jag är med och tävlar! Jag har förstått att Bamse-produkterna är otroligt milda och barnvänliga, och jag vill inte gärna börja med massa starka grejer på lille Adams mjuka hud. Just därför skulle detta vara spännande att få prova! =)

  Jag har delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/heidi.larsson.16

 2. veronica hedlund skriver:

  jag är jätte gärna med..

  minsta sonen använder inget annat än bamse då det svider i ögona som han säger så jag hoppas opå att vinna detta braiga set.

  har delat på facebook (veronica hedlund)

  kram och trevlig sommar
  /veronica

 3. Petra S-H skriver:

  Med och tävlar! Har delat på FB och vi har aldrig provat Bamse så jag hoppas vi vinner =)

 4. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna lite bra produkter till dottern. Har hört mycket positivt om Bamse produkterna så det vore roligt att få chansen att testa på de.

  Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 5. Jag är gärna med och tävlar. Har delat på facebook som Lottiz Törnqvist. Jag vill gärna vinna då det går åt mycket barn produkter hos oss. Har heller aldrig provat Bamse och det vore roligt att prova något nytt.

 6. Carolina skriver:

  Åh, jag är gärna med! Bamse är en stor favorit hos barnen och allt som gör upplevelserna i badrummet lite roligare vill vi ju såklart testa – barnen skall ju få känna sig stora, att detta är deras egna. :-)

  Delar på FB (Carolina Åhsberg)

 7. loppan skriver:

  Åååååh va superdupermysigt o barnsligt det ser ut, DET settet skulle vi verkligen uppskatta här i huset. Har heller aldrig testat dessa produkter så det skulle vara extra roligt att vinna. Jag delar på Facebook (lotta loppan gustavsson) och håller tummar och tår!!!!

  L8

 8. Vi är med & tävlar :-) Med 2 barn varav den yngsta inte är så stort ”fan” av att tvätta håret så skulle det säkerligen funka med Bamse schampo 😉 Jag menar tvättar världens starkaste björn håret utan grina så borde det funka på en trotsig 4 åring oxå eller hur 😉 Har delat på FB: Josephine Granholm

 9. Helena skriver:

  Jag är med! Perfekt till mina hjärtan!

 10. Emely Tuväng skriver:

  Jag är med! Delar på facebook: Emely Tuväng
  Min grabb älskar Bamse och vi prenumererar på tidiningen Bamse för de yngsta! Han har även tandkräm med Skalman på vilket gör att det är lättare att få honom borsta tänderna. Så med dessa flaskor skulle det nog inte vara några problem att få honom att använda shampoo utan att gnälla! 😉

 11. Towe Holmberg skriver:

  Åååå Bamse:)
  Towe H heter jag och är med och tävlar.

 12. Pernilla W skriver:

  Dessa produkter är en favorit så det är klart jag vill ta chansen att vinna ett Bamsekit till min kille :) Gillar o delar på fb Pernilla Wamsjö

 13. Jag är med! Delat under Dessie Borgström.

  Alicia har alltid älskar Bamse-prudukterna, de är så barnvänliga och hon skriker inte av fasa för att få skummet i ögonen 😀 Nu är det även Kevins favvo när det ska badas, så det går ju åt en del :)

 14. jag är gärna med och tävlar. Det perfekta kitet då det både blir saker till Melvin och till Felix.

  Delat på FB, Anna Karlsson

  Tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/07/16/bamse-267/

 15. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Jag har delat på Facebook och vill vara med och tävla:-)
  Jag vill ge det här till min guddotter som älskar Bamse, det har hon ärvt efter sin pappa:-)
  Vet inte vem som skulle bli gladast, haha
  Ha en fin dag!
  Mvh
  Malin

 16. lisette skriver:

  jag är gärna med. jobbar på apoteket, men har aldrig provat bamseprodukterna. hade varit skoj och se om de är bra! =) förpackningarna är söta ivarjefall så det bådar ju gott!
  delar – lisette bäcksro

 17. liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar. Har delat inlägget på facebook, liselotte andersson. Vill gärna vinna detta set, skulle passa perfekt till mitt barnbarn Hugo, och kanske göra tvättandet av håret och kroppen lite roligare, för det är något han inte tycker om.

 18. Fröken Lundin skriver:

  Tävlar i namnet Fröken Lundin.

  Vilma 2,5 år gillar INTE att smörja in sig… Kanske kan det gå lättare med hennes favvo Bamse som motiv?

  //FRöken Lundin

 19. J.D skriver:

  Tävlar i fb-namnet Mitt AlterEgo

  Motivering: Åker snart på semester med två kottar och solcremer i all ära men man behöver ju vårda både hår och hud efter allt solande och badande också :-)

 20. Annika - drömmen om 11 barn skriver:

  Barnvänliga produkter som inte svider i ögonen välkomnas med stora, öppna famnen här hemma! Barnen älskar Bamseprodukterna sen tidigare så gissa hur poppis det vore om detta paket landade i brevlådan!? :)

  Har delat på Facebook (Annika nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  Familjenpettersson@hotmail.se

 21. Jessica Sundberg skriver:

  Delar som jessica sundberg!

  Jag vill gärna vinna dessa produkter. Mina barn älskar att rulla i lera och smuts så ju fler tvättprodukter till dom desto bättre :-)

 22. Elisabet Andersson skriver:

  Delat tävlingen i namnet Elisabet Andersson offentligt här:
  https://www.facebook.com/#!/elisabet.andersson.12

  Bamse är både stark och snäll
  tvätta sig är en bagatell
  med dessa produkter så milda
  det tycker både Leo och Tilda!

 23. MissJoi skriver:

  Självklart med som vanligt 😀

  delar-johanna andersson

 24. Gillat och delat och vil vinna fordi jag inte har provat dissa!

  Kram

 25. care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  Sonen har alltid haft känslig hud och att blunda när man tvättar håret går ju inte…
  därför vore ju skonsamma produkter som inte svider toppen.
  Tipsat.
  FB: https://www.facebook.com/caresextionio/posts/465290943567644
  och
  http://care69.blogspot.se/2013/07/26-juli-vinn-bamse-produkter-at-barnen.html

 26. Hej,

  Jag är med och tävlar i mitt namn, Love Linnèa Ann-Sofie Nordgren :)
  Hoppas på vinst, skulle passa perfekt nu när vi åker till Grekland :)

  Med vänlig hälsning Love

 27. Jag är med och har delat offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10151754824766628

  Jag skulle vilja vinna detta underbara kit till mitt första och kommande syskonbarn som är beräknad i oktober. De har kämpat i flera år och har äntligen lyckats bli gravida, så jag håller på att samla ihop till en goodiebag att överraska dem med :)

 28. Länken finns offentligt på min FB sida
  http://www.facebook.com/monalisa.helena1

  Vi har aldrig testat detta Bamse så det vore riktigt skoj. Min tjej gillar bamse figuren.

  monalisa78@gmail.com

 29. Anna skriver:

  Bamse gör helt klart de bästa produkterna.. Detta skulle uppskattas hemma hos barnen då de älskar Bamse

 30. Tessan Sjölin skriver:

  Klart man vill tävla med Bamse!
  Namn: Tessan Sjölin
  …inte lätt med nytt namn

Leave a Reply

annonser