VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Incheckade och klara, men först lite sol & bad

Det bästa med att bo på ett Sunwing Hotell är att de har Easy Check In så vi har redan imorse checkat in våra resväskor och kan sen behålla rummet och dra nytta av dagen på Sunwing Kallithea Beach.


Detta är första gången vi gör något sådant, men så himla bra det är. Slippa stå i en lång incheckning när vi kommer fram till flygplatsen.


Nu drar vi nytta av förmiddagen istället. Killarna är och badar i poolen och åker vattenrutchebana medan jag ligger på terassen och solar.


Oscar skulle nog vilja stanna här längre… Han älskar verkligen att åka vattenrutchebana och åker verkligen hela tiden. Å dessutom själv! Nu ska vi njuta sista timmen innan det är dax att hoppa in i duschen. Ha en skön söndag! 😉


Kommentarer


 1. ♥ Sojka ♥ 14 juli, 2013 on 10:07 f m Svara

  Hoppas också vi ses snart! 😀
  KRAM <3

 2. Marie-Louise 15 juli, 2013 on 12:19 e m Svara

  Men så smidigt det lät :)
  Perfekt så man kan få njuta även av den sista semesterdagen :) Kram

 3. AnnaKarin 1 augusti, 2013 on 12:14 e m Svara

  Hej:) Det är så kul att läsa din blogg:) Våra barn och barnbarn ska resa med oss till Sunwing Kallithea om några veckor:) Nu undrar jag om du har lite koll på vilken sorts barnmat/ välling / blöjor som finns på hotellet och i den andra större affären på andra sidan vägen…? Vi själva har varit där förra året men tänkte inte på det då.. Men jag vet iaf att det är ett toppenhotell…:) Mvh.AnnaKarin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna