VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Home Sweet Home

Jag älskar att vara borta på resor och semestrar men när man väl kommer hem så är det ju faktiskt riktigt skönt.


Flygresan hem gick bra och jag tänkte blogga om den imorn. Kvällen har varit rätt hektisk, har packat upp nästan allt och kört 4 tvättmaskiner. Så sen kände jag mig verkligen värd att slänga mig i soffan med en kopp the och god mörkchoklad framför TVn Vad jag har saknat mörkchoklad denna veckan… Packa upp och tvätta efter en resa tycker jag inte är särskilt roligt. Däremot när man packat och planerar inför en resa det älskar jag!


Tänkte bjuda er på mitt bästa tips för att behålla solbrännan så länge som möjligt efter sommaren eller en resa och det är att smörja in huden med olja direkt efter du duschat. Ikväll har jag testat några nya oljor från Apotekproduksjon som var helt ljuvliga och doftade gott. Nya i mitt lilla hemma spa. Brukar oxå smörja in Oscar med olja ibland oxå så hans hud inte ska bli så torr.

Har du några smarta somriga husmorsknep?


Kommentarer


  1. dianasdrommar 15 juli, 2013 on 5:59 f m Svara

    Oljorna är superhärlig att massera med :), vi åker till öland och är där till på söndag ska bli härligt kramis Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna