VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rhodos Stad med barn

Igår kväll åkte vi in till Rhodos Stad. Vi tog en taxi från Kallithea och åkte direkt till Rhodos Old Town och när vi kom fram var vi rätt hungriga så vi började faktiskt med att äta på en liten mysig grekisk taverna längs en av gatorna.


Såklart åt vi typisk grekisk mat. Min stora favorit är Souflaki med sallad, tzatziki och pitabröd och killarna åt Gyros. Riktigt gott!


Efter middagen strosade vi bara omkring och köpte glass. Super mysigt var det att gå och kolla i de små butikerna och promenera omkring på klapperstens gatorna upp och ner.


Hela Rhodos Gamla Stad är inhägnat som en ruin och väldigt mysigt. Helt klart ett måste att besöka när man är på Rhodos. Inga problem att promenera runt med barnvagn heller, vilket är perfekt även för småbarnsfamiljer. De senaste två gångerna vi har vart här har vi inte besökt stan, men när jag var här för 10 år sen bodde jag i Rhodos stad.


Vi hittade några grekiska barn som spelade fotboll och det tyckte Oscar var riktigt spännande att spana in. Han blev nog riktigt sugen att vara med oxå.


Ingen shopping blev det, men det fanns mycket att shoppa. Typiska grekiska souvenirer, kläder, skor, leksaker mm Men inget föll oss i smaken.

Gillar du att shoppa när du är på semester?


Kommentarer


  1. Marie-Louise 11 juli, 2013 on 2:28 e m Svara

    Åh vad mysigt det ser ut 🙂 Kram

  2. Jane 11 juli, 2013 on 10:00 e m Svara

    Åh tänk att det är 10 års sen du hälsade på mig på Rhodos! Njut av värmen! Kram

  3. kaffemorsan 15 juli, 2013 on 9:04 e m Svara

    Härligt jag älskar Rhodos, vår bröllopsresa gick dit, två veckor förra hösten=)

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna