Kom ihåg mig

Vinn sommarens finaste tandborstar

Nu sitter vi på flyget på väg ner till Rhodos för en härlig veckas semester och något som jag aldrig reser utan är NYA tandborstar. Jag tycker det är så ofräscht att släppa med sig en gammal tandborste, så det åker alltid med nya till hela familjen och sen slängs de oftast på plats. Eftersom vi reser så mycket så går det åt extra många tandborstar i vår familj och våra senaste tandborstar är designade by individuals from Jordan.

Nu har även EN av er chansen att vinna ett snyggt set innehållandes 18 tandborstar i individuell design. Nu i semestertider när man åker bort med vänner och familj så är tandborstarna perfekta att ta med sig på resan och dela med sig av till nära och kära. Dels är det ett enkelt sätt att undvika gnabb i badrummet då man inte lika lätt blandar ihop sina tandborstar och dels sätter det lite extra stil på sommaren :)

vinn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i och motivera varför just DU ska vinna.

Tävlingen pågår tom  14 juli kl 11;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Hilde M

STORT GRATTIS!

***********************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

18 Responses to “Vinn sommarens finaste tandborstar”

 1. Gillat och delat och holler tummarna!

  God semester!

  Kram

 2. Hilde J skriver:

  Hej!

  Jag vill jätte-jättegärna vinna tandborstar!!!
  Jag älskar att variera motiven på mina tandborstar, har blivit lite ”min grej”. Jordan har ju så många fantastiska motiv och jag byter ofta:)
  Igår köpte jag en full med jordgubbar över hela borsten, kan ju inte bli somrigare!
  Hoppas verkligen på tur!
  * Delat via min Fb med namn Hilde Jensen

  Soliga kramar//
  Hilde

 3. liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar! Har delat, liselotte andersson. Jag är lite dålig på att byta ut mina tandborstar, så skulle vara perfekt med en vinst så skulle alla våra gamla åka ut och in med dessa nya fina fräscha i våra badrum.

 4. Jag hoppas att dessa blir mina
  så jag kan fortsätta att hålla tänderna fina 😀

  Delat under Dessie Borgström!
  Kraaam!

 5. Tina Carlström skriver:

  Jag delar på FB, Tina Carlström.
  Detta hade varit en superbra vinst. Tänderna ska borstas och det går åt en del tandborstar i en stor familj. Kul med roliga motiv som gör hela tandborstevenemanget mycket roligare. Har aldrig använt jordan, kanske vore tid att testa dem?!?

  Hälsningar Tina

 6. Towe Holmberg skriver:

  Towe Holmberg heter jag och vill gärna vinna tandborstar till hela familjen
  . Vi ska ut och resa mycket på semestern och behöver mycket ombyten. Plus att vi har ett litet tandborstmonster på 18 månader som gillar att sno våra och vi hittar dem lite var stans i lägenheten på icke önskvärda ställen;-)

 7. Pernilla W skriver:

  Jag är gärna med i utlottningen :) Vill vinna för att jag tycker det är äckligt med gamla tandborstar. Tänk vad mycket bakterier som samlas i en gammal tandborste, Bläää!!! Gillar o delar på fb Pernilla Wamsjö

 8. Angelica skriver:

  Åh! Nya tandborstar är ett måste, byter jämt och ständigt till nya. Så jag är självklart med i denna tävling!

  Delar såklart på facebook /Angelica Broman

  Hoppas ni har det underbart på Rhodos *avis till tusen*

 9. Frida Bergner skriver:

  Vilken underbart perfekt tävling..

  Delar tävlingen på min FB-sida: Frida Bergner, https://www.facebook.com/frida.bergner.6/posts/10151716768024767

  Detta är mina favoborstar, köper alltid en sådan när det är dax att byta. Tycker det höjer upp den tråkiga borst-stunden lite.

 10. Emely Tuväng skriver:

  Jag är med. Delar på facebook: Emely Tuväng

  Här går tandborstarna åt som smör, jag har en tendens att borsta för hårt så de slits ut väldigt fort! Dessa var ju en härlig blandning med färger som jag älskar, hade varit nice att piffa upp tandborstglaset med. :)

 11. Matilda skriver:

  Tävlar :)

  Delat (Matilda Pettersson): https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  Kram Matilda

 12. Matilda skriver:

  Oj, glömde motiveringen..

  Vi byter tandborstar alldeles för sällan och när vi kommer på att vi behöver nya så tar det oftast ett bra tag innan vi kommer ihåg att köpa några. Det skulle vara toppen att bara kunna gå och hämta en ny från den snygga samlingen Jordan-borstar! Dessutom perfekt för alla resor som sambon gör i jobbet och även för familjens små äventyr då man vill ha med en fräsch tandborste :)

 13. MariaM skriver:

  Jag delar tävlingen och hoppas på tur! Behöver lite push för att komma ihåg att borsta lillgrabbens tänder som just kommit fram! Även storebror vill ju så klart ha en fin tandborste. och dessutom är det perfekt att använda tandborstar för att rengöra skrubbsår, något barnen får gott om så här på sommaren!

  Mvh Maria

 14. Heidi Larsson skriver:

  Jag vet att de säger att man ska byta tandborste ofta, men det är jag så himla dålig på! Det får bli skärpning med det! Och skulle jag vinna detta så skulle det vara ett nöje varje gång det var dags att byta tandborste ”Vilken snygging ska jag välja den här gången?” hihi…

  Jag har delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/heidi.larsson.16

  Ha det gott! =)

 15. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna för jag är tyvärr tvärtemot dig och byter sällan tandborste. Det glöms helt enkelt bort i vardagen på något vänster så borde verkligen bli bättre på det och de skulle ju ordnas lätt om jag hade så många fina tandborstar att välja i mellan här hemma.

  Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 16. Jessica skriver:

  Har delat i mitt namn Jessica Olofsson

  Hoppas på tur att vinna detta eftersom det verkligen är något som går åt hos oss. Har en tendens att glömma dessa på alla möjliga platser. Senaste kryssningen hade min son fått en ny tandborste men den blev ju naturligtvis kvar i hytten. Så en perfekt vinst för en tankspridd mamma.

Leave a Reply

annonser