VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyxfrukost på Yasuragi

Frukosten igår var oxå betydligt mycket trevligare, mysigare och godare än idag. Nu sitter jag på Arlanda Express tåget med en hemmagjord macka… Hade jag fått välja hade jag såklart gärna avnjutit den på Yasuragi’s härliga terass utomhus med underbar utsikt, god frukost och mysigt sällskap som igår…


Oscar stor trivdes där upp med att sitta och kolla på alla ”stora” båtar som åkte förbi.


Det är så härligt att äta frukost ute. Det är verkligen sommar känsla för mig & semester känsla.


Jag älskar att äta varma rätter till frukost, äggröra, pannkaka osv sånt som man sällan tillagar hemma till frukost. Utbudet var stort både svenska specialitéer liksom japanska!

Ett besök på Yasuragi Kids på sommaren är nästan ett måste, verkligen mysigt för hela familjen!

Har du besökt Yasuragi?


Kommentarer


  1. Fröken M 29 juni, 2013 on 8:33 f m Svara

    Mums !! Frukosten ser fantastisk ut och yasuragi verkar vara det lilla extra på alla plan !
    Tack för tipset, jag gick in på deras sida och ansökte i förrgår så vi får se om jag har någon tur ! det skulle underlätta en hel del om jag hade det, för lite ”små saker” * hemlisar* har dykt upp och det blir till att hålla hårt i slantarna den närmsta tiden 😉
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna