VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnaktiviteter på Yasuragi Kids

Det fanns såklart massor av roliga barnaktiviteter på Yasuragi Kids.


Det bästa och roligast av allt (förutom badet) var Sumo-brottningen tyckte Oscar. Han var nog egentligen lite för liten för dräkten, men testade den ändå. Men sen kom han på hur roligt det var att brottas med Sumo-Mama 😉 Det ville han göra både på kvällen och dagen efter så vi höll inte på att komma ifrån Yasuragi för han hade så himla skoj!


Dagen efter fick han även brottas med några tjejer och även leka domare och fick sen ett diplom.


De hade även ett pysselrum som var bemannat där man bland annat kunde pyssla på japanskt vis och även göra drakar och en lek- och rithörna.


Vi fastande både i lek och rithörnan efter middagen. Sen fanns det även en läshörna, barnens galleri och en samurajstig att gå ute, men vi hann helt enkelt med allt. Vi borde nog ha haft ett dygn till på oss för att hinna med allt, men nästa år kanske vi åker dit igen.


Nåt som var väldigt spännande och intressant var utställningen med japanska leksaker. Riktigt roligt att se vad de leker med för leksaker där borta, lite annorlunda än här faktiskt. Ni vet väl om att Hello Kitty har sitt ursprung i Japan?

Imorn får ni hänga med oss till det jag tyckte var det bästa av allt, förutom maten. Spa’t och badet!


Kommentarer


 1. Rosita reser 29 juni, 2013 on 8:58 e m Svara

  Thi hi, så kul det ser ut.

  Här är svar om Berlin för 3-åring:
  Hej Lina,
  Jag tror att Berlin funkar med 3-åring. MEN det ska betänkas att Berlin är till ytan en stor stad. Bor du i stadsdelen Mitte så har ni rimligt nära till de stora sevärdheterna, men det kräver nästan ändå vissa kommunala transporter. Om han inte är tålmodig att sitta länge i vagn för promenad. Det finns flera platser att röra sig på bra utan särskilt mycket trafik, t. ex kring Brandenburger Tor och ”Unten der Linden”. Kring Alexanderplatz är det både en del trafik men också torg i samband med shoppingvaruhusen.

  I Charlottenburg (där vi bodde på lägenhetshotell Citadines Berlin) finns breda boulevardpromenader för rastlösa ben. Förvisso trafik vid sidan, men som sagt en bred promenadväg.

  Som sagt så är det svårt att ge ett helt entydigt svar. Det beror nog också på att jag tycker att det var så roligt att uppleva Berlins historia med ett barn som faktiskt kunde tillgodogöra sig den. Jag är ju lite ”junkie” som gärna UPPLEVER och LÄR på mina resor (särskilt cityresor) och då är en 10-åring ett fantastikt sällskap.

  Kram Rosita

 2. dianasdrommar 29 juni, 2013 on 9:10 e m Svara

  Vi har precis sumobrottats..och jag vann.Du kan absolut låna boken kram Diana

 3. Soffy 29 juni, 2013 on 10:19 e m Svara

  Hur är solskyddskläderna från Solamigos i storlek? Skulle du rekommendera med kort ärm eller lång (med tanke på dragkedjan, jag funderar på om den är smidigare att ta av)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna