VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grand Hotel Saltsjöbaden

Efter ett härligt dygn på Hasseludden Yasuragi tog vi en glass paus i Saltsjöbaden nere vid hamnen och spanade på massa båtar och njöt av den härliga sommar dagen. Super mysigt!


Grand Hotel Saltsjöbaden ligger ju riktigt fint där nere vid vattnet, så där skulle jag verkligen vilja bo över någon gång. Har du bott där?


Saltsjöbaden hamn var riktigt mysigt, vi strossade omkring och Oscar lekte lite i skogen!


Kan verkligen tipsa om detta som en mysig dagsutflykt med både båt, bil eller tåg, Saltsjöbanan går ju faktiskt hit oxå!

Har massor av härliga bilder och hur mycket som helst att blogga om ifrån Yasuragi Kids, men har tänkt hinna göra några fina collage innan. Det har verkligen vart fullt ös det senaste dygnet, men mycket mysigt och trevligt!


Kommentarer


  1. citymom 28 juni, 2013 on 5:34 e m Svara

    Jag har bott där, det är jätte fint men jag fick inte någon direkt ”wow” känsla. Omgivningen var mer spännande och givande än hotellet, rummen är äldre och var ganska daskiga. Men samtidigt så gemför jag med grand hotell i stan. Vi var där för vårt bröllop men det blev inte där då det inte tog tillräckligt med mycket folk för oss. Men en jätte vacker byggnad =)

  2. dianasdrommar 28 juni, 2013 on 7:15 e m Svara

    Jajamensan har bott där 🙂 så mysigt så det kan jag rekommendera.Imorgon bär det av till Yasuragi kramis Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna