VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Junibacken – ett måste för barn

Har man barn som är upp till ca 6 år så är Junibacken verkligen ett måste när man är i Stockholm. Oscar fullkomligt älskar det.


Vi promenerade en bit ut till Djurgården från Kungsholmen, men tog en liten kaffe / fika paus på stan på vägen innan vi hoppade på spårvagnen som tog oss ut till Djurgården och Junibacken.


Junibacken är ju uppdelat i flera avdelningar och man kan säga att det är två olika lekrum nere och sen Villa Villerkulla uppe och sen såklart Sagotåget som är helt fantastiskt. Så vi började med Sagotåget och lek uppe i Pippis Hus fram till Alfons Åbergs teatern.


Det var en riktig höjdpunkt. Oscar satt som ett ljus och lyssnade. Kan även vara för att vi läser mycket Alfons Åberg nu oxå och detta var ju Aja Baja Alfons Åberg teatern som vi var på premiären av i höstas.


Efter ett par timmars lek tog vi återigen en liten glass och fika paus och njöt i solskenet på Junibackens terass precis vid vattnet. Hur läckert som helst och sitta där ute och kolla på båtarna och njuta av det vackra vädret. De har ett stort utbud av både mat och fika där.


Bilder säger ju mer än 1000 ord… Men dagen var verkligen toppen och Junibacken kan starkt rekommenderas till barnfamiljer!


Avslutningsvis så ville han gärna ha denna outfiten från Junibacken shoppen.


Men man kan inte få allt man vill när det bara är några veckor kvar till Lill-herrn fyller år… Så vi får se vad han får då. Han hade nog gärna velat haft med sig det mesta från butiken hem…! Mycket roliga saker fanns det där.


Kommentarer


  1. MissJoi 1 juni, 2013 on 9:05 e m Svara

    Åh vad härligt. Tack för tipset. Sticker nämligen till spontan Stockholmbesök på onsdag och ska överraska hela familjen med hotell och Junibacken (efter att ha läst detta) och så Grönan såklart.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna