VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lollo & Bernie semester

Oscar pratar mycket om Turkiet resan nu sen vi kom hem och det roliga är när jag frågar honom om vilken semester som var bäst Mexico eller Turkiet så säger han Turkiet. Man behöver verkligen inte resa runt halva jordklotet för att ett barn ska bli nöjd!


Jag tror bl.a. att Lollo & Bernie, hans stora favoriter är en del av varför Turkiet är bäst. Dessa maskotar gillar han verkligen och de kramades på de både på dagarna och kvällarna. Så det är väl bara för mamman att boka en ny Lollo & Bernie resa då kanske?! Nu har det blivit mycket resande på sistone, så nu är det dax att jobba lite, så får vi se vad det blir för skoj som sker i sommar. En utlandsresa vette fåglarna om det blir förrän i höst igen?!


Även mamman fick krama om Goa Lollo  och passade på att inviga min nya bikini från Damella på resan. Jag som älskar rött. Och Oscar har sina solskyddskläder från Solamigos som jag beställde inför Mexico resan. Han gillar de, då de är enkla för honom att ta på och av själv.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna