VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Flyga med en nästan 3-åring

Återigen får jag säga att det är väldigt enkelt att flyga med en snart 3-åring. Oscar älskar verkligen att flyga. I alla fall på kvälls och nattetid som vi gjorde denna gången.


Det jobbigaste var nog alla köer på Antalyas flygplats. Det var lång kö i check in, kö i säkerhets kontrollen och sen kö i passkontrollen… Så det kändes som att allt bara blev en evig väntan innan vi kom fram till gaten på flygplatsen… Vår nya Trunki väska var i alla fall vår räddare. Oscar satt och åkte på den nästan hela tiden. Man fick faktiskt ta med sig sin vagn / sulky till gaten om man ville, vilket är bra att veta. Men vi plastade in vår redan på hotellet så vi skickade den redan med bagaget. Så har man en liten bebis eller ett mindre barn kanske det är skönt med vagnen till gaten.


Väl på flygplanet tyckte Oscar det var jätte spännande att kika ut genom fönstret och kolla på alla flygplan och när vi startade. Han var även vaken när barnmaten kom, som delades ut nästan direkt när vi kom upp i luften. Han var inte så hungrig och åt lite bröd och smör bara. Annars var det kalla köttbullar som barn alltid brukar gilla. Perfekt ”nattamat”. Efter maten somnade han in och sov som en sten. Så vi var alla väldigt trötta när vi landade vid 3,30. Men skönt att det ändå gick fort att flyga hem.

Har du några bra flyga med barntips? En ”medelhavsflygresa” går ju oftast väldigt snabbt.


Kommentarer


  1. BAMBI 29 april, 2013 on 11:30 f m Svara

    Vi har aldrig haft problem att flyga med våra barn heller, men pysselböcker och några kritor är alltid bra. Zack hade med sig sitt Nintendo DS också vilket var toppen! :)

    KRAM vännen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna