VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Underbara Turkiet & Side

Semester är ju verkligen till för att njuta och kanske uppskatta livet lite extra?! Vi föredrar ju barnvänliga och familjevänliga hotell och Sunwing Side East Beach uppfyller verkligen alla våra krav på en fantastisk semester här i Turkiet. Har barnen det bra så får de vuxna oxå en riktigt härlig semester. Vad har du för krav när du reser för en lyckad semester?


Vi bokade en vanlig Family 2-rumslgh med balkong med poolutsikt och det skymtas oxå lite havsutsikt här ifrån 4;e våningen. Jag kommer blogga lite mer om hotellet senare. Men bilder säger ju mer än 1000 ord och vyerna från balkongen är underbara. Här sitter vi på kvällarna och njuter av ett glas vin och njuter av solnedgången en stund och vackra vyer.


Ikväll var det extra vackert sken!


Har du inte bokat din vår, sommar eller höst resa så kan jag starkt rekommendera både Turkiet / Side och Sunwing Side East Beach. Jag är helt övertygad om att du inte kommer att bli besviken. Jag är redan sugen på att boka vår höstresa hit igen för vi har haft det så himla bra. Allt är så nytt osch fräscht.


Kommentarer


  1. Nina 25 april, 2013 on 9:10 e m Svara

    du som har det så härligt utomlands!! hade gärna varit där! 😀

    haha stod att du var misstänkt spam 😀

  2. Sara - Ensamstående mamma 25 april, 2013 on 9:46 e m Svara

    Min mamma med familj reste till Side för ett par år sen och dom är verkligen helnöjda med stället, och då var barnen 10 och 11 år.. Och även dom uppskattade Side och resan otroligt mycket :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna