Kom ihåg mig

Nya snygga solskyddskläder från Beachdragons

Eftersom vi åker söderut till förhoppningsvis solen och värmen snart igen passade jag på att beställa nya solskyddskläder åt Oscar idag ifrån Beachdragons.

De hade så himla mycket fina solskyddskläder och jag hade svårt att bestämma mig för vilka jag ville ha till honom, men till slut valde jag Boy Anchor. Jag tycker det är viktigt med flera olika par solskyddskläder, så de kan byta när de blir blöta så de inte fryser. Å sen är verkligen solskyddskläder det ultimata för bebisar och barn när de vistas i solen. Oscar fyller ju 3 år i sommar och jag är så noggrann med hans hud och att han inte ska bränna sig. Ni får hålla utkik på bloggen för snart hoppas jag kunna visa en bild på Oscar i denna snygga outfiten 😉

Leave a Reply

annonser