Kom ihåg mig

Dagens outfit; Ej sikke lej

Jag har beställt en ursöt T-shirt åt Oscar ifrån ej sikke lej. Jag tycker det är så fint med krage. Det känns som lite finare. Oscar gillar ju verkligen färgglada kläder. Så jag försöker varva färgglatt med enfärgat. Trevlig kombination.


Känner du till det danska barnklädesmärket ej sikke lej? De har himla mycket fint nu. Är sugen att beställa fler kläder ifrån dem.

3 Responses to “Dagens outfit; Ej sikke lej”

 1. Fröken M skriver:

  Vi har bara en tröja därfrå, men den blev tyvärr aldrig någon favorit hos viggo.
  Varför vet jag egentligen inte, jag tyckte den var jätte fin, men inte han !?

  Jag har faktiskt ingen aning om vad ”2 års förbrukningar” innebär i praktiken, eller hur de leveraras, men jag antar att vi snart får reda på det !
  Berätta gärna 😉

  KRAM

 2. Jag har haft ett par tröjor från Ej Sikke Lej. Jag gillar deras mönster och färger men det har inte heller varit någon stor favorit hos barnen… Men tröjan som Oskar har på sig var SUPERFIN! Skulle helt klart kunna köpa en likadan till Zack!

 3. dianasdrommar skriver:

  Sötisen, inget därifrån kram Diana

Leave a Reply