Kom ihåg mig

Längtan efter bebismys

Idag har vi varit hos våra vänner Jonna & Danne i Djursholm på lite 3-årskalas och bebismys. Som jag längtat efter att bebismysa, nu var det alldeles för länge sen jag bebis myste…  De luktar så gott, är så mjuka och goa….Å jag älskar ju verkligen bebisar. Vendela har redan hunnit bli en månad och vi hann ju tyvärr inte träffa henne innan vår Mexico resa så det blev en heldag med playdate, kalasande och bebismys :)


Det har ju verkligen vart en riktigt mysig vårdag. Hoppas våren är här för att stanna?! Så vi hängde i deras trädgård länge och kidsen lekte medan vi satt och njöt i solskenet.


Sen gick vi in och åt god mat och hade trevligt och barnen lekte och lekte… Oscar hade oxå längtat efter att få leka med sin vän Carl-William mycket. De leker så himla bra, vilket är jätte kul. Så nu får det inte dröja så länge innan nästa playdate!

One Response to “Längtan efter bebismys”

  1. Rosita skriver:

    Jamen det är klart att Oscar måste få en lillebror eller lillasyster 😉 Är ju så härligt med flera barn!
    Kram, Rosita

Leave a Reply