VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RIU Yucatan – Barnvänligt hotell i Mexico

RIU Yucatan var ett av de andra hotellen i RIU kedjan som vi fick hänga på i vår all-inclusive semester till Mexico. Även det hotellet var riktigt bra och hade närheten till stranden som vi saknade på vårt hotell, trots att det bara var va 400-500 m till stranden från oss, så hängde vi gärna på hotellen, där vi kunde kombinera både stranden och poolen samtidigt.


Barnpoolen på RIU Yucatan, var bara en liten avdelning men räckte gott och väl för barnen att bada i. Oscar hade riktigt skoj med sin nya vän Alicia. De badade i barnpoolen nästan hela dagarna och vi hängde på solsängarna precis intill.


Men Oscar fick ju mersmak för att simma i stora poolen med armpuffar eller hoppa från kanten. Det var även populärt att hänga i poolbaren och dricka jordgubbs-smoothies!


RIU-land eller leklandet låg precis vid stranden och var oxå riktigt bra och roligt att leka i på RIU Yucatan. Så dit gick vi även flera gånger.

Vi käkade ofta lunch på lunchrestaurangen precis vid poolen. De hade två olika att välja mellan med trevliga och goda buffér. Flera barer kring poolen så det var enkelt att få sig något att dricka. Å sen ner och leka på stranden och ta ett topp i det vågiga blå gjorde vi ju såklart flera gånger om dagen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna