VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinn Vichy solskydd

Jag vet att flera av er ska ut och resa snart och annars närmar sig sommaren med stormsteg. Kan ni förstå att det är juni om drygt 2 månader? Vårsolen som skiner är oxå otroligt stark så ni glömmer väl inte att skydda era ansikten? Å inte minst barnen? Solskyddskrämer är ju ett måste i solen 😉

Jag har nu fått nöjet att tävla ut hela FEM kit med Solskyddskrämer ifrån Vichy (värde ca 500 kr/ kit);

1 Lätt tonad solcreme spf 50+ (NYHET!)
1 Mild solspray till barn spf 50+ (NYHET!)
1 Sollotion spf 50+

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Motivera varför du vill vinna samt kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 3 april kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Malin, Birgitta, Jaenette, Husfrun & Kicki K.

STORT GRATTIS! :)

**************************************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).


Kommentarer


 1. Malin 29 mars, 2013 on 6:22 f m Svara

  Jag vill vinna!! Perfekt nu när det är bröllopsresa på gång! Hoppas!!

 2. Tessan 29 mars, 2013 on 6:33 f m Svara

  Klart man ska vara med och tävla behövs lika mycket i fjällen som
  på stranden just nu.
  Glad Påsk Lina!
  Tävlar i Tessan Åström
  Kram

 3. Yasmina 29 mars, 2013 on 6:38 f m Svara

  Åh, det skulle passa perfekt till min och E:s resa om två månader. :) Delat på FB! Kram

 4. Kajsa A 29 mars, 2013 on 7:52 f m Svara

  Skulle vara perfekt för hela min familj till vår Turkietresa i början av maj och till sommaren. GLAD ¨PÅSK önskar Kajsa A

 5. Katja 29 mars, 2013 on 10:46 f m Svara

  Hej!

  Jag är jättegärna med och tävlar om Vichy solskyddsprodukter!

  Jag planerar en resa till Kanarieöarna tillsammans med man och tre barn/ungdomar och då vore det ju toppen med produkter som har hög solskyddsfaktor så att man kan känna sig lite säkrare när man vistas i solen. Några av oss har tidigare bränt sig så pass illa att semestern till viss del blivit ett lidande för den drabbade, det vill vi inte vara med om fler ggr. Men vi vill fortfarande kunna njuta av sol & bad tillsammans :)

  Delar på FB! ( Katja Hiekka )
  Glad Påsk!
  Mvh
  Katja

 6. Tina Carlström 29 mars, 2013 on 2:56 e m Svara

  Jag vill gärna vara med och tävla.
  Jag ska åka till Mallorca i början av maj och hälsa på en vän som flyttat dit. Jag har väldigt ljus hudton och bränner mig lätt.Jag har testat flera olika märken, men fjol provade jag vichy av min mamma när vi var i Turkiet och det var den bästa krämen jag testat. Jag brände mig inte alls, krämen höll en hel dag fast jag svettades och badade.
  Efter det åkte jag och min man till Cannes och då köpte vi vichy också. Det funkade perfekt och vi kände oss inte brända eller röda alls på en vecka.
  Jag kommer bara köpa vichy hädanefter. Dock är det ju ganska dyrt så ett bidrag med några flaskor skulle gjort sig gott för mig och plånboken.

  Jag delar på FB, Tina Carlström.
  Glad Påsk till dig och familjen!

 7. Towe Holmberg 29 mars, 2013 on 3:52 e m Svara

  Jag vill gärna vinna eftersom jag är rödhårig och extremt känslig mot solens strålar

  • Towe Holmberg 29 mars, 2013 on 3:53 e m Svara

   Hälsn Towe Holmberg

 8. Emely Tuväng 29 mars, 2013 on 4:09 e m Svara

  Jag är med och tävlar.
  Delar på facebook: Emely Tuväng

  Vill vinna för att jag är så dålig på att använda solskydd, händer väldigt sällan att jag kommer ihåg att smörja mig.. så blir VARJE sommar att jag bränner mig. Så vore bra att vinna dessa till den här sommaren! :)

 9. Frida Bergner 29 mars, 2013 on 4:31 e m Svara

  Jag är med och tävlar!!

  Delar på FB: Frida Bergner

  Jag skulle vilja vinna för att jag har slut på mitt solskydd, och nu när det börjar bli dax att kunna vara ute är det bra att ha hemma.

 10. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma 29 mars, 2013 on 10:09 e m Svara

  Jag har delat på FB som Lottiz Törnqvist.
  Jag skulle gärna vilja vinna då det går åt enormt mycket solkräm här. Vi har för det första en tomt som har sol i princip hela dagen och under den tiden på året är vi ute nästintill hela tiden och får på oss massor av sol. För att inte bränna oss är det ett måste med solkräm då soldyrkare som vi är. Så detta skulle komma äl till pass.
  Håller tummarna.

 11. Anette 30 mars, 2013 on 6:01 e m Svara

  Jag delar på Facebook i namnet Anette Kristoffersson.

  Vi är nordiskt ljushyade hela familjen och har lätt för att bränna oss både stora och små så bra solskyddsmedel är A och O för oss på sommaren. Efter flera kalla och regniga somrar nu så hoppas vi på att sommaren 2013 blir riktigt solig och varm.

  Kram från Anette

 12. Husfrun 31 mars, 2013 on 7:17 f m Svara

  Jag vill gärna vinna. Inte för att vi har råd att åka på semester ännu riktigt då jag är student, men för att jag har bestämt mig för att sommaren kommer bli fantastiskt fin, varm och solig i år. Och vi ska vistas mycket vid havet, både vid Åhus och västkusten. Bra solskydd på både vuxna och barn blir alltså ett måste.
  Delat på FB: Sara Salander.

 13. Emma W 31 mars, 2013 on 10:33 f m Svara

  Är gärna med och tävlar. Förra året var det enklare då vi kunde använda oss av vagnen, soltält etc men detta är bara att glömma i vår och sommar med en livlig 15 månaders tjej som är överallt. Då krävs verkligen ett bra solskydd då hon gillar att vara ute och hämtar ytterkläder och står vid dörren flera gånger om dagen :-)

  mvh emma W

 14. Johanna 31 mars, 2013 on 7:54 e m Svara

  Självklart är jag med! Med min transparenta hud och röda hår står jag som livsfarlig för solens strålar. Jag smörjer mig med 30 och bränner mig!!!
  Att vinna detta skulle rädda mitt skinn och jag skulle självklart dela med mig till mina små ungar ;).
  Delar på face-Johanna andersson

 15. liselotte 31 mars, 2013 on 8:10 e m Svara

  Är gärna med och tävlar! Har delat på facebook, liselotte andersson. Detta skulle vara perfekt att vinna, hoppas på en fin sommar här hemma på västkusten. Sonen skall dessutom till Spanien, och då är det perfekt med ett ordentligt solskydd.

 16. Angelica 31 mars, 2013 on 9:56 e m Svara

  Klart jag är med!
  Att skydda både mig och Casper är prio ett, eftersom jag kommer att vara hemma med han 5 veckor i sommar så kommer det att bli mycket strandhäng (om vädret tillåter) och då kommer självklart solskyddet bra till hands.

  Gillar å delar /Angelica Broman

 17. […] hittade en tävling hos Liniz som jag så klart ställer upp i. Jättebra solskydd från Vichy är vinsten. Förra sommaren var […]

 18. Hanna 1 april, 2013 on 11:59 f m Svara

  Jag är gärna med och tävlar. Jag har delat på facebook (Hanna Fornhem) Jag har också skrivit på bloggen http://hanna.fornhem.se/sunnerstabacken-och-solskydd-i-fjallen/ samt delat på twitter (Hanna Fornhem där också :)

  Om mindre än två veckor åker vi till fjällen. Där hoppas vi på många sköna timmar utomhus. Men vi är blekare än snön och kommer behöva solskydd för att inte bränna oss. Hoppas på tur!

  Må gott!

 19. Emma Emser Eriksson 1 april, 2013 on 3:43 e m Svara

  Jag delar glatt vidare som Emma Emser Eriksson :)

  Till familjens stora och små
  vore Vichykitet drömmen att få
  För varje vår är det samma visa,
  jag njuter av att i vårsolen kisa
  Men sen skiftar jag i en illröd nyans
  jag faktiskt inte riktigt trodde fanns
  Solens strålar är starkare än man tror
  även på de breddgrader som vi bor
  För att skydda kroppens största organ
  vill jag vinna solkräm till mig, man och barn

  Mvh Emma Emser Eriksson

 20. Lindha Ohlsson 1 april, 2013 on 4:12 e m Svara

  Blek ensamstående mamma med ljuskänslig son, vill hemskt gärna vara med i denna tävling!

  Har delat på facebook här:
  https://www.facebook.com/linda.ohlsson.98/posts/501343209929356

  Både jag och sonen bränner vår hud otroligt lätt, så att skydda huden är ett måste för oss.
  Går åt massor av solskyddsfaktor, då jag vill att både jag o sonen ska slippa solekem!
  Alla ni som haft det vet hur man lider då man ser sitt barn plågas av dessa utslag..
  Jag får dessutom ögonherpes när jag vistas i solen! Detta gör både ont och kan skada ögat. Ja, o dessutom ser jag inte klok ut när ögat svullnar upp :)
  Så hög faktor i hela ansiktet så fort solens strålar tittar fram!

  Kram

 21. Annika - drömmen om 11 barn 1 april, 2013 on 4:28 e m Svara

  Jag delar med namnet Annika Nilsson Pettersson

  Vill vinna för att jag alltid är så ruskigt DÅLIG (läs; URKASS) på att komma ihåg solskydd. Många gånger har jag till o med glömt barnens solskydd… så det är dags att ändra på det lite – måste även lära mig att ta hand om min egen hud och kropp lite.

  Nu när 45 kilo är borta lär liksom solens strålar få liiite lättare att nå fram, och jag kommer förmodligen bränna mig både en och två gånger. Bra solskydd är A och O nu känner jag – jag älskar ju solen och vill verkligen kunna NJUTA av den i sommar <3

  Hoppas på tur!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 22. Kicki Kronborg 1 april, 2013 on 4:32 e m Svara

  Brända barn är ju inget man vill ha
  och kan ju en hel del av glädjen förta
  och bränna mig själv vill jag inte heller
  då är det inte bara barnen som gnäller
  För skydda min och båda barnens hy
  från solen när den är stark och ny
  önskar jag bästa krämen vinna få
  så att vi alla gott även i solen kan må

  Hälsningar
  Kicki Kronborg
  (som bjudit in via FB också)
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=458980634171146&id=269792719756606#!/kicki.kronborg/activity/174307962721273?og_perm_src=OPEN_GRAPH_SINGLE_STORY

 23. Camilla Milla Bergström 1 april, 2013 on 4:51 e m Svara

  Hej!
  Klart man vill vara med, bra solskydd vill väl alla ha så även jag 😀
  Gillar, delar på FB i mitt namn Camilla Milla Bergström
  http://www.facebook.com/camillamilla.bergstrom.7
  Gör ju alltid samma misstag varje år, bränner mig i första solen för att jag aldrig har något vettigt solskydd hemma så hoppas nu ha tur!

 24. Anna Johansson 1 april, 2013 on 8:12 e m Svara

  Jag har aldrig en faktor under 50+ så skulle mycket gärna prova dessa nyheter. Detta fantastiska påskhelgsväder jag njutit av ute har ju redan börjat ge färg på kinderna, så hög tid nu att införskaffa vårsolens solskydd! Likaså hägrar sommarens semester om bara 1 månad :-)!!! Har delat på fb.

 25. Pernilla W 1 april, 2013 on 11:34 e m Svara

  Hej,
  ♥ Delar på fb https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/428890473870443
  ♥ Känner mig trygg med VICHY Solskydd. Så dessa produkter vore Toppen, för att skydda den utsatta Kroppen :)

 26. Jessica S 2 april, 2013 on 1:13 e m Svara

  Jag är med som Jessica Sundberg! Har precis bokat resa till Thailand så passar ju utmärkt att ladda upp redan nu!

  (tävla gärna inne hos mig också! http://familjensundberg.se/blog/tavling-vinn-downton-abbey-–-journey-to-the-highlands-pa-dvd)

 27. Birgitta A 2 april, 2013 on 3:18 e m Svara

  Hej Lina! Vill gärna vara med och tävla och vinna de fantastiska solskyddskrämerna. Skulle passa perfekt till sommaren när barnbarnen kommer!

 28. Janette 2 april, 2013 on 3:19 e m Svara

  Hej!!
  Vi skulle behöva vinna detta då vi ska åka till Spanien om 2 månader.
  Min lille son 1.4 år råkade ut för en 3:je gradens brännskada i januari iår och läkarna sa att vi måste skydda hans hud i 2-3 år med solskyddsfaktor samt UV dräkt så att han inte får bestående men. Skadan lämnade oss ett trauma som vi ff håller på att bearbeta.
  Delar tävlingen och gillar!
  Tävlar i namnet Janette Blomgren

 29. lisette bäcksro 2 april, 2013 on 9:55 e m Svara

  jag är gärna med! =)
  delar här: http://www.facebook.com/lisettebacksro

 30. Aniika 2 april, 2013 on 10:05 e m Svara

  Jag är såklart med och tävlar, en solresa ligger aldrig långt bort för oss! :)

 31. Carina roberts 2 april, 2013 on 10:32 e m Svara

  Perfekt till min familj! 2 barn som ska skyddas från medelhavets starka strålar i sommar!

 32. Heidi Larsson 3 april, 2013 on 12:36 f m Svara

  Delat tävlingen offentligt här: http://www.facebook.com/heidi.larsson.16
  Det är så svårt, det där med solskyddskrämer och -sprayer och -stift hit och dit! Jag tycker inte jag hittat nån jag är riktigt nöjd med, och nu när vi själva har en liten bebbe känns det extra viktigt att ordna sånt innan solen bränner! Kan det här vara något som funkar för oss? Ja, kanske. Let’s find out! =)

 33. VICHY – 3/4 | BLOGGTÄVLINGAR 3 april, 2013 on 8:21 f m Svara

  […] HOS LINIZ Share this:TwitterFacebookGillaGilla Laddar… Det här inlägget postades i PÅGÅENDE […]

 34. Jag är gärna med och tävlar. Vi åker till Turkiet i juni och då har vi inte hunnit få så mycket sol på oss så det vore kanon att vinna solprodukter.

  Har tipsat på FB, Anna Karlsson och länkat här
  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/04/03/vichy-34/

 35. jessamy 3 april, 2013 on 11:23 f m Svara

  Jag vill vara med.
  Delar på facebook i namnet Linnéa Möller.

  Skulle vilja vinna då vi ska vara hos svärföräldrarna i Belgien i två månader i sommar varav 2 veckor i södra frankrike. Kommer behövas en hel del då misstänker jag då det i somras var närmare 40 grader i solen och den tog rejält.

  mvh jessamy_@hotmail.com

 36. Emelie - Mamman som älskar vitt 3 april, 2013 on 11:27 f m Svara

  Jag har delat!! :) (Emelie Johansson)
  Jag vill gärna vinna detta till min lilla familj, så att vi är mer än redo för sommarens roliga semestrar !!! :) Som vi har beställt mycket sol till!!!

  Hoppas hoppas!
  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 37. Matilda 3 april, 2013 on 2:18 e m Svara

  Hej! Tävlar gärna :)

  Tipsar här: http://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  Vi ska snart för första gången åka utomlands med vår 1,5 åring. Superspännande men mycket att tänka på med att fixa pass, fixa allt vad man behöver ha med sig osv. Det hade varit skönt att åtminstone ha det viktiga solskyddet fixat för hela familjen nu så att det blir en sak mindre att hålla i huvudet inför detta äventyr.. :)

  Håller tummarna för ett kit!
  Kram Matilda

 38. Olivia 3 april, 2013 on 3:05 e m Svara

  Hejsan!! jag är med och tävlar.
  Skulle jätte gärna vinna ett solskydd för att jag behöver verkligen det till sommar då jag ska åka utomlands. Jag har även delat på fb. Har aldrig vunnit en bloggtävling så hade varit jätte kul
  kram

 39. Christina Frisberg 3 april, 2013 on 5:35 e m Svara

  Hej jag är gärna med och fajtas om gööörbra solskydd, passar utmärkt inför den årliga solsemestern nere på costa dorada i Spanien, har tyvärr inte varit tillräckligt noga med solskyddet i unga år så därför väntar jag precis på att få ta bort 5 stycken hudförändringar som jag med all säkerhet fått av solBRÄNNA i unga år då man hälde på sig olika oljor utan någon som helst SPF men som sagt, vet ej ännu hur allvarligt de här hudförändringarna är är det stadium 1 så går det att ta bort dem med kryo beh. (frys beh.) är det stadium 2 så blir det kirurgisk beh. jag är ju mycket mera försiktig numera så det gäller att smörja på rejält och ha hög solskyddsfaktor, så det skulle komma som en skänk från ovan med en vinst!!!! :) jag har delat tävlingen på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  skickar med lite vårvarma kramar till alla som vill och behöver. :)

 40. Eva "SjungandeMamman" 3 april, 2013 on 7:58 e m Svara

  Hej hej!

  Jag är gärna med och tävlar! Perfekt inför sommaren och dessutom har jag aldrig testat dessa produkter så det hade varit jättekul. Delat vidare tävlingen under Eva Gustavsson.

  Ha det gott!

 41. Julia Rosén 3 april, 2013 on 8:16 e m Svara

  Jag är med :) delar här http://www.facebook.com/julia.rosen.503/posts/351526258280700

  Jag ska till Astrid Lindgrens värld i sommar med flickorna som så är 3 år och då behöver vi bra solskyddsprodukter, även jag behöver det. Jag är så ljus och bränner mig lätt och blir aldrig brun. Spf 50 är ett måste för oss.

 42. Sandra Lundgren 3 april, 2013 on 9:50 e m Svara

  jag vill va med o tävla=)

  Jag är otroligt känslig och kan inte använda solskydd under 50+ och solskyddskrämsflaskan från förra året har tagit slut. är såpass känslig att min hud bränns och flagnar vid bara 30 min ute i sol utan skydd=(. mina barn är mer ute än inomhus och har också blek o känslig hud så här går det åt solskyddskräm i mängder. hoppas på tur=)!!
  trots att jag nästintill är allergisk mot solen så hoppas jag på riktigt varm och fin sommar för oss alla=)

 43. Elisabeth Öberg 3 april, 2013 on 10:17 e m Svara

  ♦Delar på Facebook
  http://www.facebook.com/pages/The-Girls/151275375032147?ref=stream#!/elisabethoberg/posts/617018084979489

  ♦Vi har fått ett tokryck och bokat en resa till Turkiet med alla tre barnen, det ska bli sååå härligt!!!
  Jag är mycket noga med att skydda barnen och oss från att bränna oss i solen, så denna vinst skulle vi verkligen behöva.

  Jag håller tummen, hårt! :-)

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna