VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Aruba bjuder på sol & värme

Aruba bjuder som vanligt på underbart väder :) Har njutit av en lång härlig morgon prommis på stranden! Har egentligen hur mkt som helst att blogga om, men hinner inte! Jobbet kallar å nu ska vi vidare i Karibien! Bjuder på ett par härliga bilder… Mer kommer 😉


Hann inte göra så många för inställda blogginlägg som jag hade tänkt innan, då jag fick hämta en sjukling på förskolan i måndags…. Han e fortfarande sjuk… Snälla låt VABruari vara över snart….


Kommentarer


  1. Aniika 27 februari, 2013 on 3:32 e m Svara

    Vilken dröm att få vakna upp på Aruba! Jag har bara mellanlandat där, men spenderade en vecka på BonAir för några år sedan. Ljuuuuvlig! Nu är våren på väg till Stockholm, så det finns hopp för oss också! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna