Kom ihåg mig

Nu har ni chansen att vinna DVD-filmen  Tingeling Vingarnas Hemlighet från Disney som har release 20 februari.

Jag har TRE stycken Tingeling Vingarnas Hemlighet filmer som jag tävlar ut åt er, TRE lyckliga vinnare och även en Tingeling klocka som medföljer en av vinnarna. Vill du gärna vinna den oxå, skriv det i kommentaren.

Filmer är ju ultimat att ha med sig när man är ute och reser dels om ni har med en dator eller liten DVD-spelare  som man kan se filmer i eller om man bor på hotell eller i en stuga med DVD-spelare. Vi reser aldrig utan Oscars mini DVD-spelare, den är det bästa köpet hittills till våra resor  😉

©Disney

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Motivera varför just du ska vinna samt kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 22 februari kl 23;59!

Lycka till!!! :)

*******************************************

Vinnare av de tre filmerna blev:

* Terese  (+ klockan)

* Beatrice

* Ulrika H

STORT GRATTIS!!!!

*************************************

Vinnaren presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg, i den mån jag hinner, annars så snart som möjligt, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

30 Responses to “Vinn Disney filmen Tingeling Vingarnas hemlighet”

 1. Carolina skriver:

  Jag har delat på FB (Carolina Åhsberg)

  Jag vill gärna vara med!
  Jag hoppas på tur eftersom min dotter fyller 4 år den 21 februari och det är inte många filmer som hon och hennes storebror vill se tillsammans, de har helt klart olika smak men just Tingeling-filmerna har de båda fastnat för så nu hoppas vi på tur för att få många mysiga filmstunder i soffan tillsammans.
  Vill också gärna ha chansen på klockan.

  Nu håller vi tummarna stenhårt och önskar trevlig helg!

 2. Jessica S skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla, både om film och klocka! Varför just jag ska vinna – jo det är ju som alla vet vabruari. Barnen har plöjt alla filmer vi har hemma och både dom och jag behöver förströelse och sysselsättning. En ny film skulle ge barnen en härlig filmupplevelse och kanske mamma hinner med några måsten under tiden!

  Kram!

 3. Jag är gärna med! Delar såklart(Beatrice Åhnström).
  Varför jag vill vinna?
  Vi är en riktig film-familj, vi älskar filmer och det gör såklart även Robin. Jag vill få honom att kolla på andra filmer än Scooby Doo och våldsamma serier som går på Cartoon network. Pappan här i huset skulle nog inte gilla att jag köpte en ”tjej-film”, så det skulle vara perfekt om jag fick vinna istället, för då kan han inte säga så mycket 😀
  Det här är en film som JAG gärna sitter och kollar på tillsammans med Robin, lite mamma-son mys innan bebisen kommer.

  Jag håller tummarna!

 4. Terese skriver:

  Åh den skulle vara toppen att ha med på vår resa till Teneriffa i mars!
  En ny film som hon kan ha i sin bärbara DVD på planet!:-)
  Och vinner hon klockan också så kanske jag kan få ha min ifred! 😉

  Kram på fina Lina <3

 5. Emely Tuväng skriver:

  Jag är med och tävlar, delar på facebook: Emely Tuväng
  Vill vinna för att jag älskar Disney filmer och försöker samla på mig så många som möjligt för att min son och kommande dotter också ska få glädje av Disney. :)

 6. Lina Eckerström skriver:

  Jag är gärna med.
  Klart att min Älva ska ha en film om andra Älvor :) Blir en fin present nu när hon genomgått sin första magsjuka :(

  Delat på facebook – Lina Eckerström

 7. Desirée Larsen skriver:

  Har delat på FB, Desirée Larsen
  http://www.facebook.com/desiree.larsen/posts/286800568114044

  Både jag, maken och dottern tycker om Tingeling väldigt mycket och det skulle bli en självklar fredagsmysfilm om vi hade turen att vinna :)

 8. Lisa Löfgren skriver:

  Jag har delat på fb. (Lisa Löfgren). Min dotter fyller 4 år i mars och hon såg denna filmen på bio. Efter den dagen har hennes högsta dröm vart att bli tingeling :) så det skulle vara så roligt om vi vann. En väldigt lycklig tjej hade hon blivit :) vi hoppas också på turen att få vinna klockan!

 9. jessamy skriver:

  Hej.

  Jag har delat i namnet Linnéa Möller.

  Jag tipsar även på bloggen.

 10. Jag vill gärna vara med och tävla om en av filmerna. Har delat på facebook som Lottiz Törnqvist, offentligt givetvis så alla kan se.
  Jag vill vinna då vi älskar disney i vår familj och för ett tag sen såg vi förhandsvisning på en av de andra filmerna om Tingelingfilmen. Barnen sa i mun på varandra, den vill vi ha mamma. Så jag vet att den skulle uppskattas.

 11. Delat på fb – michaela ambjörnsson

  Jag och viggo såg den här filmen på bio för ett par veckor sedan,
  eller ja, åtminstone 50 minuter av den.
  Sen fick viggo myror i brallan och ville gå hem !
  Därför skulle jag vilja ha filmen så att vi ( läs främst JAG ) får se slutet !!
  Kram

 12. Helena skriver:

  Självklart delar jag på FB.
  Varför jag ska vinna? För att jag fick ställa in dotterns födelsedagskalas då jag blev genomförkyld med feber, så himla trist!

 13. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här filmen till min dotter som har de tre förgående filmerna här hemma och älskar Tingeling. Hon skulle bli helt tokig om jag överraskade henne med denna. Klockan vore ett stort plus då min dotter börjar föreskoleklass till hösten och de inte är långt kvar tills den riktiga skolan börjar, och då kommer ju allt de här med att lära sig klockan också.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen)

  Kram Sanna

 14. Dad4Life skriver:

  Jag har delat (Toni Lappalainen)

  Jag skulle vilja vinna den här DVD:n för att överaska mina tre tjejer som bara älskar Tingeling. Klockan skulle ju vara en enorm bonus för äldsta tjejen som blir sex år i sommar som redan nu börjat visa intresse för det här med tiden, även om det förmodligen kommer att driva mig till vansinne att behöva svara på ”hur mycket är klockan nu”, men det tar jag så gärna :)

 15. Julia Rosén skriver:

  Åh den såg jag på bio med småkillarna, flickorna var ju tyvärr lite för små för att se den på bio.
  Jag älskade filmen och vill så gärna visa den för flickorna som jag tror kommer älska den lika mycket som jag.

  Delar http://www.facebook.com/julia.rosen.503/posts/4926896722951

 16. Delat: https://www.facebook.com/CarolineAndersson93

  Jag vill vinna filmen till sonen som precis fått upp intresset för filmer, han tittar, härmar ”pratar” och tycker det är jätte intressant, vi har inte hunnit samla på oss så mycket dvd filmer för barn än och jag håller på bli galen av att se samma film om och om igen och jag tror även han skulle uppskatta att se något nytt. (vi har inga tv kanaler)

 17. Caroline Kroon skriver:

  Har delat på facebook med namn Caroline Carro Kroon.

  Jag skulle vilja vinna Tingeling till min son som har satt denna på sin önskelista till han fyller 4 den 24 februari , Så söt ”Får jag önska mig den här sa han generat” å pekade på Tingeling Vingarnas Hemlighet i Homeenters tidning :)

 18. saga påhlsson skriver:

  Delat med namnet Saga Påhlsson.
  Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle innebära att något annat än Dora utforskaren skulle stå på här hemma, vilket skulle uppskattas enormt av mig och sambon! Haha!
  Barnen skulle ju bli himla glada också, och det är ju ett plus 😉

 19. care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  Sonen är tyvärr ofta hemma från förskolan eftersom han lider av falsk krupp och nu måste jag säga att jag tröttnat på de flesta filmer vi har hemma. Barn har ju en härlig förmåga att kunna se samma film om och om och om igen….
  Eftersom jag gärna håller honom sällskap och vet att vi båda gillar Tingeling vore detta toppen.
  Länkat.
  https://www.facebook.com/caresextionio/posts/339632706155068
  och
  http://care69.blogspot.se/2013/02/22-feb-vinn-disney-filmen-tingeling.html

 20. Sara skriver:

  Jag är gärna med och tävlar och har delat på fb (Sara Cronholm)
  Här hemma är det Pippi som är en stor favorit och det hade varit kul att få se på något annat med sonen;) Tingeling verkar vara en både mysig och spännande film!

 21. Johanna skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna denna då vi inte har hunnit med att se filmen på bio, och Nova dessutom är helt galen i just Tingeling! Den här filmen skulle vi kunna sätta oss hela familjen och se tillsammans en regnig helg, vilken dröm!

  Vi skulle galet gärna vilja vinna klockan också, det pratas väldigt mycket om tid och klockor här hemma just nu.

  Kram från Johanna Kenas! :)

 22. liselotte skriver:

  Är gärna med, har delat, liselotte andersson. Barnbarnet har börjat tycka det är kul att titta på TV, och vi har en film här hemma, skulle vara kul att ha en till att variera med.

 23. Angelica skriver:

  Casper älskar Tingeling och senast igår när jag såg att denna fanns att köpa så blev han som tokig och ville köpa den på en gång.
  Så jag vill gärna vinna denna åt han <3

  Gillar o delar

 24. Jag är med!
  Alicia älskar Tingeling och ser fram emot att den nya filmen släpps! Hon fyller även år nu i slutet av februari så en film hade ju passat suuuuuperbra 😀

  Delat på fejjan, här är min profil! http://www.facebook.com/dessie.borgstrom

  kraam!

 25. Sofie skriver:

  Detta skulle vara en perfekt film för Amanda. Hon är inte överförtjust i varken film eller tv annars. Ens att sitta stilla. Men detta skulle nog få även henne att titta på film.
  Gillar och delar på facebook under mitt namn Sofie Pramgren

 26. Emma W skriver:

  Delat på fb – emma widman
  Har en liten tjej som jag antar snart kommer att bli intresserad av filmer och vad skulle inte passa bättre än den om tingeling.

 27. Pernilla W skriver:

  Jag är gärna med i utlottningen :)
  Gillat / Delat på fb Pernilla Wamsjö
  Med ett gäng ungar såklart 😉 Vi bjuder vi in till prins och prinsesspary min unge och jag

 28. Ulrika H skriver:

  Åh, jag vill vinna denna film till min lilla Ester 3,5 år som älskar Tingeling.
  Vi skulle ha åkt till Thailand på vår drömresa för två veckor sedan hela familjen. Några dagar innan så blev BÅDA barnen sjuka i hög feber och öroninflammation. Esters trumhinna sprack, så det blev penicillin istället för bad, glass och Lollo/Bernie. Drömresan fick ställas in. Denna film skulle verkligen pigga upp henne!
  Delat på fb – Ulrika Herrero

 29. Fröken M skriver:

  Stort Grattis till vinnarna !!
  Det är en helmysig film ( i alla fall de 50 första minutrarna som jag har sett !! 😉 )
  Kram

Leave a Reply

annonser