VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Matlagningsevent med Vardagsakuten

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Event

Igår bjöd söta Felicia med mig på ett jätte roligt och inspirerande matlagningsevent med Vardagsakuten som är en hemsida som snart ska lanseras. Vardagsakuten ska bli en hemsida som ska underlätta barnfamiljer att laga enkel, god och göra vardagsmaten lite roligare! Det gillas starkt! :)


Kocken Mattias Larsson tillsammans med Whirlpool är med och bygger upp hemsidan med en massa roliga tips och recept som vi fick ta del av igår. Sju bloggande mammor och sju söta kids fick vara delaktiga i den trevliga kick offen. Eventet var minst sagt barnvänligt. Barnen fick måla på en stortavla, eller på vanliga papper och sen såklart vara med och laga maten och springa runt och leka med ballonger, ett riktigt härligt barnkalas kan man sammanfatta det!


Gissa om de tyckte att det var roligt. Min & Felicias grupp stod för ett gott mellis som blev fruktsallad med rostade nötter och kardemumma-yoghurt och en krispig müsli.


Jag, Felicia och Emma-Lou i snygga Whirpool förkläden.


Avslutningsvis så blev det en trevlig buffé med flera olika godsaker i form av färska scones med goda pålägg, wraps med goda tillbehör, den fantastiska goda fruktsalladen med kardemumma yoghurt som vi gjorde och för att tala om den goda kladdkakan. Allt gjordes på under en halvtimme och det är väl syftet för föräldrar att det ska gå snabbt att göra det och även att barnen kan vara med och hjälpa till på ett roligt sätt. Oscar älskar att vara med mig i köket!

Har du några bra tips som förenklar vardagen hemma för dig / er? Dela gärna med dig. Jag behöver råd, eftersom jag reser så mkt i jobbet, är det alltid bra att inspireras av andra! Hur ni får till vardagen på ett bra sätt!


Kommentarer


 1. dianasdrommar 8 februari, 2013 on 9:10 e m Svara

  Matkassen vi har förenklar vardagen, storhandling på helgen och fasta dagar där mannen och jag hämtar underlättar kramis Diana

 2. morsanj 9 februari, 2013 on 9:54 e m Svara

  Matkasse och städhjälp men också handling av allt på nätet. Allt från frukost och kläder till leksaker!

 3. Vardagsakuten, vilken bra idé | Fatou 11 februari, 2013 on 2:02 e m Svara

  […] Liniz […]

 4. Fatou 11 februari, 2013 on 2:07 e m Svara

  Vad roligt att hitta några fler som var med på eventet! Fina bilder ser jag också! :-)

 5. Anna Johansson 19 februari, 2013 on 8:36 e m Svara

  Håller med ovan kommentarer att allt som går att handla på nätet verkligen underlättar jättemycket då jag inte har tid att springa i affärer längre, eller iallafall prioriterar jag inte det. Men det jag tycker själv är det absolut viktigaste i vardagen är att inte ha så mycket ”måsten”, eller aktiviteter. Även om vi bara har ca 100 m till förskolan, är det helt ok att det tar 30 minuter att promenera hem. Inspektera stenar, hundbajs, bilar, portar etc är helt ok, och vilket äventyr det kan bli av bara det :-), och likaså hemma…att bara få vara hemma och laga låtsatsmat ihop läääänge är nog mitt bästa tips, dvs njuta av barnet, och barnets egen fantasi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna