VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Proderm solskydd

Eftersom vi reser relativt ofta och jag reser en hel del i jobbet oxå passar jag på att testa lite olika solskyddsprodukter. Nu senast har jag testat Proderms solskyddsmousse med olika solskyddsfaktor på och även en after sun mousse.


Jag blev riktigt positivt överaskad hur bra de var med en mousse och det kändes verkligen som det satt kvar i huden och gick in ordentligt. Proderm har blivit utsedd till det säkraste solskyddet på marknaden och passar även personer med känslig hud. Dessutom kan det ju vara roligare för barnen att bli insmörjda med en mousse istället för en kräm och man behöver inte smörja in barnen särskilt ofta heller då det går in i huden och håller. Så det är definitiv ett tryggt solskydd för aktiva barn. Proderm är dessuotm fri från både parbaner och nanopartiklar.

Psst ni får inte glömma bort att vårsolen är riktigt stark. Idag är ju en sån härlig dag i Stockholm med solsken och glöm inte solskydd i ansiktet på främst barnen men även er, solen tar ofta mer än man tror 😉


Kommentarer


  1. dianasdrommar 3 februari, 2013 on 3:01 e m Svara

    Tack för tipset raring :) kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna