Kom ihåg mig

Family Garden Hotell på Teneriffa

Nu i veckan när jag var på Teneriffa i nästan två dar passade jag på att ta en långpromenad och bl.a. besöka ett annat Barnvänligt hotell som en vän har jobbat på tidigare. Jag blir så nostalgisk när jag promenerar runt på Teneriffa eftersom jag har bott där under ett år 2000/2001. Det känns så länge sen, men många av mina favorit restauranger fanns kvar. Men mycket nytt har byggts och fräschats upp i Playa de Las Americas där jag bodde en tid och även i Los Cristianos.


Compostela Beach är ett Barnvänligt hotell som är super mysigt! En mysig innergård med både lekpark, barnklubb /minihus för barn och även barnpool med solskyddstak! Mysigt poolområde oxå.


Jag tycker det är väldigt bra när det finns solskyddstak över barnpoolerna. Solen är ju trots allt väldigt stark nere på Kanarieöarna oxå vissa tider på året!


Hotellet ligger även väldigt nära den fina Playa de Las Vistas stranden och även nära till bra shopping, mindre supermarkets och trevliga restauranger. På hotellet var det även olika aktiviteter för barn och underhållning flera dagar i veckan. Vilket jag tycker är trevligt för en rolig och bra semester!

Har du varit på Teneriffa? OM vilken är ditt favorit hotell där?

One Response to “Family Garden Hotell på Teneriffa”

  1. jaana skriver:

    Härliga bilder!

Leave a Reply