VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bo billigare på hotell

I vår familj prioriterar vi verkligen att bo på hotell så ofta vi hinner & har möjlighet. Det är ju så mysigt och känns även lyxigt. Förra året tror jag vi bodde på hotell minst en natt alla månader utom tre, men dessa månaderna var vi på vift på andra saker istället och bodde på andra ställen.


Vi har ju bott på hotell många gånger med Oscar och han gillar det oxå! Perfekt kvalitétstid med familjen. Just nu fick jag se att First Hotels har ett fantastiskt erbjudande kommade dagarna att du kan boka hotell till halva priset senast 30 januari. Perfekt om ni vill åka iväg en helg eller kanske på sportlovet eller påsklovet?!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna