VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Teneriffa levererar med strålande väder!

Ibland blir det inte som man tänkt sig, men ofta blir det riktigt bra då! Jag jobbade ju igår och började tidigt på morgonen för att flyga hem okristligt tidigt till Sverige igen imorse. Men vi fick teknik och blev några timmar sena vilket innebar att jag inte kunde börja tidigt imorse. Så nu hamnade jag på Teneriffa tills imorgon istället. Det är detta som är tjusningen med detta jobb, man vet aldrig vad som händer. Enda skillnaden blir att maken får både hämta & lämna dessa två dagar och dra det stora lasset hemma. Men jag vet ju att han fixar det galant om inte bättre 😉 Klart jag saknar mina killar men att längta är väldigt bra, för hela familjen tror jag. Vad tror du? Eftersom jag reser mycket i jobbet blir det extra mycket kvalitétstid när jag är ledig och hemma istället!


Teneriffa levererar med kalas väder! Vet att några av er skulle hit snart, eller har ni kanske vart här redan? Morgonen är rätt sval som en svensk sommar, men vid 10-11 spricker det upp och blir strålande väder och varmt. Sen aningens svalare på kvällarna. Med andra ord ett perfekt och behagligt klimat när man reser med barn!


Kommentarer


 1. Fröken M 28 januari, 2013 on 12:17 e m Svara

  Guud va härligt !!
  Har jag sagt att jag är liiite avis på ditt jobb ?
  Kram på dig snygging !!

 2. Wiveca (SiA) 28 januari, 2013 on 12:32 e m Svara

  Härligt! Ja, vi åker snart ner till solen och hoppas, som du nyss skrev, att Teneriffa levererar sol…för här hemma är det en stor bristvara!

  Ha det så skönt i värmen och hopps du får åka hem i morgon =)
  Ha en bra dag!
  kram Wiveca

 3. Joi 28 januari, 2013 on 3:37 e m Svara

  Åh vi letar resetips förfullt!
  Kram

 4. Mikaela 28 januari, 2013 on 4:55 e m Svara

  Vad härligt med massor av sol! :)

 5. Annelie 28 januari, 2013 on 4:57 e m Svara

  Vi bokade en resa till Sunwing Arguineguín idag! Men vi åker först i april så det är ett tag kvar men alltid så skönt att ha något att se fram emot!

  Har ju en kompis som jobbar på Ving (Åsa som du också känner) och hon rekommenderade det hotellet för oss eftersom det är helt totalrenoverat! Har du varit där?
  Härligt att du blev kvar i Teneriffa! Njut!
  Kram!

 6. Erica 28 januari, 2013 on 5:58 e m Svara

  Alla jobb har ju för och nackdelar. Jag sa upp mig i somras från ett jobb där jag var tvungen att ligga borta mån-fre varje vecka. Även om jag gillade jobbet (jobbat där i åtta år) så blev nackdelarna för många nu när vi fått barn. Man får hoppas att mitt nya jobb bli lika kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna