VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julstämning med Pepparkaksbak

Julstämningen infann sig direkt när jag landade i Sverige snö och kallt och all julbelysning och julpynt som finns här och var. Jag fick ett riktigt sug att baka pepoarkaksdeg idag. Så eftersom jag hämtade Oscar relativt tidigt idag så passade vi på att göra det direkt vi kom hem.


Oscar har redan bakat pepparkakor med farmor när jag har varit borta men tycker ju det är jätte kul att baka!


För att få lite utomlandskänsla bakade vi giraffer, krokodiler och kameler bland annat! Typiska safari djur har vi ätit till kvällens glöggmyset! Riktigt god glögg från Blossa!


Killarna hade glömt att tända 3:e advents ljuset oxå, så vi firade 3:e advent idag med myskväll hela familjen! Riktigt mysigt! Å nu är jag ledig i 10 dagar vilket känns riktigt skönt! Jullov kan man väl nästan kalla det?!

Har du tagit lång ledigt i jul & nyår? Har man ett ”vanligt” jobb behöver man väl bara ta ut 5 semester dagar för att få 2,5 v ledigt väl?! Några trevliga resplaner?


Kommentarer


  1. Ewa (mamma till 6 döttrar) 20 december, 2012 on 9:52 e m Svara

    Mysigt att få komma hem till snö och jul 🙂
    Tyvärr har inte vi några lov på universitetet så här är det fullt ös tills jag blir medvetslös!!
    KRAM och God Jul!!

  2. Fröken M 21 december, 2012 on 9:15 f m Svara

    Va härligt !! Nu råkade ju jag bli ”långledig” denna veckan om man nu kan kalla det ledigt. Kräksjuka är ju inte det trevligaste sällskapet precis, men i jul och nyår jobbar jag massor och bortsett från julafton jobbar jag precis som vanligt på juldagen och annandagen !
    Dock ska vi försöka bli friska här så vi kan njuta till fullo av julafton med allt vad den innebär. Julmust och skumtomtar är två saker jag är galet förtjust i så det tänker jag passa på att äta med gott samvete 🙂
    KRAM !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna