VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinn ditt bröllop i Ramundberget

untitled

Är du inte gift? Men går i bröllopstankar? Passa då på att tävla om att vinna ditt bröllop i Ramundberget. Här kan du ju verkligen kombinera en liten fjällsemester i samband med ditt drömbröllop och kanske till och med en mysig bröllopsresa till svenska fjällen och Ramundberget. Som jag bloggade om tidigare så är ju Ramundberget väldigt barnvänligt och har bland annat sina Mickelina veckor som är exemplariska för barnfamiljer!

Hade jag inte vart gift så hade jag gärna varit med och tävlat eller kan man kanske gifta sig TVÅ gånger med samma man måntro? Det bjuds på ett riktigt sagobröllop och det ENDA kravet är att man gillar skidåkning. Det låter ju med andra ord rikigt lyxigt och häftigt måste jag säga 😉


Kommentarer


  1. Annelie 16 december, 2012 on 11:29 f m Svara

    Hade jag inte varit gift skulle jag ha tävlat om bröllopet :-)

    Sune filmen passar nog bäst för barn från 5-6 år och uppåt. Smilla tyckte den var bra men Max var nog lite för liten. Tack igen för biljetterna!

    Kram!

  2. Anneli 16 december, 2012 on 6:35 e m Svara

    Tack för tipset, Ramundberget är supermysigt. Jag hoppas vi vinner!! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna