VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julstämning på Teneriffa!

Inte vet jag om det är så mkt julstämning på Tenerife! Hihi de försöker i alla fall! Sprang förbi en snabbis i shopping centret och såg denna fina julgranen i lila i en parfym affär – jag som älskar lila!


Har precis tagit en promenad längs strandpromenaden och njuter i solskenet av värmen med en kopp kaffe och lyssnar till vågornas brus.


Laddar med D-vitaminer och med energi inför dagens flygning hem till Sthlm!


Jag vet att fler av er läsare snart ska hit och hoppas ni får det lika varmt och härligt som det är nu!

Jag njuter av Teneriffa för sista gången detta år! Såvida jag inte blir utkallad på standby! Teneriffa är verkligen ett härligt resmål på vintern för er som gillar sol och salta bad. Å jag vet har lovat att blogga om flera barnvänliga Teneriffa tips, å det kommer 😉


Kommentarer


  1. missagda 4 december, 2012 on 7:46 e m Svara

    Ah så skönt för dig med en sväng till Teneriffa bara så där!
    Du har säkert tipsat tidigare, men om du har tid och ork så kan du tipsa oss som tidigare bara rest till spännande städer och aldrig på solsemester och all inclusive med barn, vart ska vi åka om vi vill ha en skön och enkel vecka (eller två) i mars typ? Teneriffa? Hemskt gärna tips på hotell.
    Ha det så bra och tack på förhand!

  2. Yasmina 5 december, 2012 on 8:34 f m Svara

    Åh, vad jag känner igen det där med ”julstämning” i varma länder. Det var samma för mig när jag var i Brasilien i slutet på november för tre år sedan. 30 grader varmt ute och fullt pyntade julgranar utanför varuhusen, sjukt konstig känsla. :) Välkommen hem vännen! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna