Kom ihåg mig

Vinn en hotellnatt i familjerum med frukost

Jullovet närmar sig med storm steg. Insåg idag att det bara är 5v kvar. . . Sitter kanske ni som jag och försöker planera in massa roliga saker med barnen under jul och nyår? Varför inte boka in en weekend i Stockholm med hotellövernattning på Scandic Kungens Kurva där ni har nära till både shopping i Skärholmen eller Kungens Kurva, liksom Heron City som har både bio och lekland. Endast ca 10 min med bil från Stockholm City.

Nu har EN av er chansen att vinna en hotell natt på Scandic Kungens Kurva i ett familjerum inklusive frukost. Vi var och bodde på hotellet i somras och det har både stort lekrum, biohörna med gratis popcorn och badavdelning där ni kan bada hela familjen! Badet testade vi aldrig sist, men ska absolut göra det nästa gång.


I priset ingår såklart en god frukost till hela familjen oxå. Den var super god och det fanns även en egen liten hörna med Sigges frukost för barnen.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Lämna en kommentar till inlägget vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar-  (Ett extra plus om du har en blogg och bloggar om tävlingen.)

Tävlingen pågår fram till  torsdagen den   22 november kl 23;59!

Lycka till!!! :)

**************************************

Vinnaren presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas, så håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner.

50 Responses to “Vinn en hotellnatt i familjerum med frukost”

 1. Sofie Pramgren skriver:

  Gillar och delar under mitt namn Sofie Pramgren.
  Skulle vara helt underbart att vinna. Och få göra detta med familjen.
  Precis vad vi behöver.

 2. Carolina skriver:

  Åh, den här gången jag verkligen bönar och ber,
  att du chansen just till OSS ger!
  Chansen att få komma bort och som familj få njuta,
  det skulle få mig av lycka att tjuta.
  Hela hösten har det varit jobb och plugg, det har inte funnits tid/plats för något kul,
  den här vore en perfekt vinst för vår familj, så här fram emot jul.

  Delar på FB. (Carolina Åhsberg)

 3. Johanna skriver:

  Hoppas på vinst denna gång!!!

  Delar på FB (johanna andersson)

 4. Sandra skriver:

  Jag vill jättegärna vara med och tävla och har självklart delat på FB – Sandra Skoog.

  Vill verkligen komma bort med familjen som består av man och två döttrar, 6 & 2 år gamla. Att få visa barnen Stockholm, denna underbart vackra stad, Junibacken, Skansen och allt annat vår fantastiska huvudstad har att erbjuda, vore suveränt! Sedan är ju Scandichotellen de bästa hotell man kan bo på, oavsett om man reser med familjen, partnern eller vännen! 😉
  Hoppas nu verkligen att de är min tur att vinna!

  MVH
  Sandra Skoog
  sandra77skoog@gmail.com

 5. Oh tänk om man hade sådan tur att få vinna. Känner mig i stort behov av att få komma iväg hela familjen och få göra något extra kul tillsammans. Har varit så myckste sjukt och bråkigt här hemma att vi känner oss rätt slutkörda allihopa. Att få något att se fram emot skulle nog kunna vända det hela. Jag har delat på facebook, Lottiz Törnqvist heter jag där.
  Har även gjort ett blogginlägg här: http://lottizdaystavlingar.blogg.se/2012/november/vinn-en-hotellnatt-i-familjerum-med-frukost.html
  Hoppas, hoppas nu :-)

 6. […] hittar ni här Dela på […]

 7. veronica hedlund skriver:

  jag är jätte gärna med och tävlar..

  jag har delat på min facebook (veronica hedlund)

  har även delat i bloggen
  http://minbebis.com/blogg/inka/vinn-hotell-natt/

  kram veronicaq

 8. Petra westermark skriver:

  Jag vill jättegärna vinna . Det skulle betyda massor för barnen. De bodde sina första år i Huddinge och vi saknar storstaden nu när vi bor i Värmland. Sen bor barnens kusiner nära så det vore ett minne för livet. Kram Petra westermark karlskoga

 9. Petra westermark skriver:

  Jag vill jättegärna vinna . Det skulle betyda massor för barnen. De bodde sina första år i Huddinge och vi saknar storstaden nu när vi bor i Värmland. Sen bor barnens kusiner nära så det vore ett minne för livet. Kram Petra westermark karlskoga

 10. liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar! Delat inlägget, liselotte andersson, och även länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.se/2012/11/hotell-overnattning-2211.html

 11. mammaistan skriver:

  tänk att få åka bort, bara jag, min man, min dotter, ja min lilla familj
  hoppa i sängen, leka i lekrummet och äta yoghurt till frukost, både jordgubb och vanilj.
  jag kan faktisk inte tänka mig nåt härligare än bara strunta i vardagen för en stund
  bara hänga, vara, och på natten i en skön skön säng hälsa på John Blund.
  tänk vilken julklapp att få ge detta till mina närmsta och finaste jag har
  jag skulle bli så glad på dig och Scandic i Kungens kurva… i alla dar

  har delat på FB och bloggat om det:
  http://blogg.alltforforaldrar.se/mammaistan/2012/11/15/vinn-en-hotellovernattning-hos-liniz/

 12. Louise Bergström skriver:

  Håller tummarna skulle va,skönt med lite lyx o komma till staden med mina små o min sambo 😉

 13. Jelena Mihhailova skriver:

  Gillar och delar under mitt namn Jelena Mihhailova.
  Älskar Scandic Kungens Kurva, bra service och väldigt öppet personal.
  Har arbetat där tidigare på bokningsavdelningen, tyvärr flyttades avdelningen till centralabokningen. Hoppas på att vi vinner!
  Lycka till mig och alla andra som deltar!
  Kramisar 😉

 14. Ellinor Nilsson skriver:

  Gillat och delat i namnet Ellinor Nilsson.
  Hoppas att turen kan vara på min sida nån gång! Hade varit jättemysigt med en minisemester med familjen till Stockholm!

 15. Linda L skriver:

  Hej

  Är med och tävlar, och hoppas på turen!

  Linda Lindmark (FB)

 16. Pernilla W skriver:

  Vilket toppen Pris, klart jag vill va med i utlottningen :)
  Delar/länkar tävlingen på FB Pernilla Wamsjö

 17. Isabelle skriver:

  Fröken Björnsson har gillat å delat :)

 18. evelina yaya skriver:

  har länkat.

  Det skulle vara mycket roligt att få kunna göra någonting sånt här speciellt för familjen, vi har inte gjort nästan någonting sen ungarna kom. så en sån här sak skulle vara ypperlig!

 19. Tävlar såklart!
  Hoppas vi kan ha tur att få vinna och äntligen mysa på en minisemester hela familjen.

  Delar på FB med namnet Johanna Salkert och bloggtipsar här: http://salkert.se/2012/11/tavlingstips-6/

 20. Jessica Hellström skriver:

  Gillar och delar tävlingen på facebook (http://www.facebook.com/jessica.hellstrom.58)

  Tänk att få uppleva en natt i Stockholm där jag är uppvuxen, det vore underbart att få visa min sambo och son alla platser där jag växte upp, att få sova på Alfonshotellet är spännande för vi älskar hans böcker!

 21. […] hos Liniz om en hotellnatt i familjerum med frukost, på Scandic Kungens kurva! Dela det […]

 22. Sanna skriver:

  Vilken rolig upplevelse det vore att få testa på ett annat hotell. Eftersom jag är ambassadör för Rica Talk Hotel, blir det oftast att vi åker dit, eftersom det är därifrån jag får generösa och fina erbjudanden. Min dotter och jag skulle med andra ord bli super glada av ett nytt spännade äventyr i huvudstaden.

  Har delat på FB (Sanna Kaakinen)

  Kram Sanna

 23. Anna VS skriver:

  Hejhej!

  Vilken toppvinst för familjens nästa besök i fd hemstaden! :)

  Delar offentligt som Anna VS Vinterland.

  Trevlig lördag!
  Kram Anna

 24. […] HOS LINA Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det här inlägget postades i […]

 25. Jag är gärna med och tävlar. Behöver göra något kul med Melvin innan syskonet kommer. Har delat på FB och taggat dig (Anna Karlsson)

  Även tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/11/17/overnattning-2211/

 26. Sandra skriver:

  Delat på fb, Sandra Humell
  Nu hoppas jag på tur för min lilla familj här på Åland att vi ska få åka till Sverige och myysa & shoppa på minisemester! 😀

 27. Emlisch skriver:

  åå, detta vore en så fin present för hela familjen. Pappan fyller dagen tävlingen avslutas sen fyller jag och våra två barn i början av december..tänk så mysig present det vore =)

  hoppas på tur- har delat på facebook. Emelie Maria Johansson heter jag där =)

 28. Jag är ABSOLUT med och tävlar! Vore underbart att vinna detta och få spendera en helg i fantastiska Stockholm tillsammans med familjen – på VINTERN!

  Delar på facebook (Annika Nilsson Pettersson)
  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/november/liniz-2-3-4-5.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 29. Åh detta skulle vara perfekt för oss! Jag är från Sthlm men bor i USA sedan många år tillbaka. Varje sommar åker jag och min familj (man och barn) och hälsar på min fam i sverige. Dom bor 10min Kungens Kurva och det skulle ju vara TOPPEN att få bo på hotell med barnen 1 natt :)

 30. Anna L skriver:

  OJ vilken supertävling. Klart jag vill vara med. Delar med mig på min fb – Anna Lundkvist https://www.facebook.com/anna.lundkvist.925

  hoppas verkligen på turen.

 31. Hilde J skriver:

  Jag är jättegärna med i denna fina tävling!
  Vore underbart att få komma bort, och dessutom få bo på hotell!
  Har delat via min Fb (Hilde Jensen)
  Nu hoppas jag och familjen på tur!!!

 32. jessamy skriver:

  Jag är med :)
  Jag har delat via facebook med namnet Linnéa Möller :)

 33. mamma Maria skriver:

  Hejsan ska försöka dela…
  Skulle villja vinna en helg på hotell..för min sons räkning…med två små juveler…och en fru…två små barn…varav en superallergisk (mat) men det kan man fixa..och en tjej som är superaktiv..är det inte lätt att få vardagen att räcka till…nygifta sedan förra sommaren. Men magen kom på en gång …ut kom grabben,,, allergi mot mjölk och ägg mm….men så kom sjukdomen på mamman som har behandlas hela hösten…vi ser ljuset..ca en månad kvar..
  En natt på hotell och bara drömma sig bort och bli lite ompysslad..lyxig frukost kanske bada lite..vore familjens belöning,,,jag som är farmor skulle villja ge den.

 34. mamma Maria skriver:

  facebook maria wannmyr se ovan

 35. Hej, jag är gärna med och tävlar :)
  1. Delat på Facebook (Sandra Li)
  2. Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2012/november/scandic-kungens-kurva-2211.html
  Håller tummarna! =)
  /Sandra

 36. emilie skriver:

  Delat på fb, Emilie Johansson Dufström
  Håller tummarna! Vore roligt att överraska
  Familjen med en natt på hotell!! :-)

 37. Linda kw skriver:

  Delat på FB. Hur ofta händer det att man kan vara kvar ”hemma” i Stockholm men ändå vara ”borta”. En övernattning hemifrån med en massa familjens är precis vad vi behöver denna mörka gråa vinter då snön lyser med sin frånvaro.

  En minisemester och ett break ifrån vardagen!

  Vilken julklappen skulle bli för barnen!

 38. Towe skriver:

  Jag är med och tävlar om en hotellövernattning och hoppas på turen, så slipper vi bädda en dag i alla fall 😉
  Hälsningar Towe Holmberg

 39. ida-maria skriver:

  Jag är med!
  Jag har delat på FB (Ida-Maria Lindros).

  En perfekt present till min man som fyller 40 år i januari!

 40. Elisabeth Öberg skriver:

  •Delar Facebook (Elisabeth Öberg)
  • Åh, detta skulle familjen behöva, det skulle vara fantastiskt att få överraska sambo och våra tre guldklimpar med en minisemester. Det behöver vi, efter väldigt mycket tråkigheter.

  Jag håller tummarna!
  kram
  Elisabeth

 41. Detta skulle vara underbart för oss. Vi har sagt nu under lång tid att vi borde göra något. Sedan kommer vi oss aldrig för att boka något. Vi behöver lite miljöombyte helt enkelt!

  Delat på fb Anna Vikström!

 42. Jessica skriver:

  Hej!
  Skulle vara fantastiskt roligt i fall man vann :) underbat familje mys hela familjen, finns så sällan tid för att göra något hela familjen. Har delat på FB Jessica Johannesson.
  Vilken bra och rolig blogg du har.
  Med vänliga hälsningar Jessica ( http://www.jessgucci.blogg.se )

 43. Richard skriver:

  Gillat och delat. Hotellnatt med familjen är lyx! :-)

 44. Jag är gärna med !
  Har delat tävlingen på Facebook. Självklart bloggar jag om inlägget :http://mittandraliv.vimedbarn.se/var-med-och-tavla-du-ocksa-3/#comment
  Det vore fantastiskt om jag vann denna övernattning ,chansen är väl inte så stor .Har sällan turen med mig .Men snart är det Jul som alla vet och det roligaste av alla julklappar är ju de oväntade .

 45. dentvetydigamamman skriver:

  det skulle vara helt underbart :) vi har pratat så länge om att åka till stockholm och hälsa på en av min sambos bästa vänner (vi har inte träffats på över TRE ÅR!)! och en av orsakerna till att vi inte har åkt hela familjen är såklart ekonomin… tänk att kunna överraska sambon med det här i 35-års present, fattig mammaledig som man är 😉
  delat på fejjan och bloggat om en sekund eller två!
  håller tummarna!

 46. Sarianne skriver:

  Jag har delat (Sarianne Segersten) och ett inlägg på bloggen kommer ut idag, tidsinställt till kl 17 :)

  Här om dagen fick jag reda på att jag fått en tjänst som förskollärare, vilket så klart är ur kul som helst, ser så fram emot att äntligen efter 3,5års studier komma ut och jobba med det jag fullkomligt älskar. Sliter (bokstavligen) mitt hår just nu med den där sista c-uppsatsen innan jullovet med barnen, eller julledighet. 2/1 är det uppställning på förskolan och fröken Sarianne förväntas infinna sig så det vore verkligen super roligt att passa på med ett familjemys innan heltidsjobb drar igång!

 47. […] Liniz är en blogg som alltid har flertalet tävlingar, just nu – skynda dig kan du vinna en hotellnatt för familjen i Stockholm. Jag är självklart med och tävlar och håller alla tummar. […]

Leave a Reply

annonser