VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Eftermiddags mys & lekland!

Dagarna bara flyger iväg och om 1 månad är det ju Lucia. Igår kom det information om lucia och det är ju hög tid att bestämma vad han ska vara! Förra året var han tomte och jag tror nog han blir det i år igen?! Vad vill era barn vara i Luciatåget?


Eftersom jag mest har stand byer och blivit ledig senaste dagarna så hämtar jag Oscar såklart tidigt. Idag bestämde jag mig för att vi skulle gå till Mc Donalds och äta middag då jag själv oxå var lite lat och inte orkade laga middag. Ibland har man ju sånna dagar. Oscar uppskattar mycket att gå till Mc D och vet att leklandet väntar när man har ätit upp maten. Happy Meal var såklart ett måste och en bok, sista chansen imorn eller på torsdag att få en bok tror jag. Jätte kul att vi har fått några nya böcker att läsa i de senaste veckorna! Har ni vart på Mc D och fått böcker? De flesta är ju i lagom format att ha i väskan när man är ute och reser oxå.


Det var även några äldre barn O lekte med annars byggde han mest med de stora lego bitarna!


Mysigt att göra något annorlunda mitt i veckan ibland oxå. Å inte bara gå hem efter förskolan. Vi brukar ju gå till lekparker efter förskolan ibland men nu blir det ju nästan mörkt vid 15,30 tiden så det känns trist att hänga i lekparken då….


Kommentarer


  1. dianasdrommar 14 november, 2012 on 6:37 f m Svara

    Mc donalds är toppen 🙂 mysigt att kunna hämta tidigt .Ha en härlig onsdag kram Diana

  2. Angela 14 november, 2012 on 9:20 f m Svara

    Vad mysigt med att hämta tidigt!
    Jag tror att Noa får vara tomte i år också, det blir hans första lucia firande på fsk men han har vart med i kyrkan som stjärngosse, pepparkaka och tomte. Tomten är hans idol så han lär välja tomte i år med 🙂
    Japp böcker från mcdonalds samlar vi på oss!
    Ha en härlig onsdag
    kram

  3. morsanj 14 november, 2012 on 6:41 e m Svara

    Men vart finns det kekland på Mc D?? Har jag helt missat!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna