VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens Outfit; Wool Land

Eftersom Oscar går på en Ur och Skur förskola och är ute nästan hela dagarna och även sover ute, känns det som sagt otroligt viktigt med varma och slitstarka kläder. Så nu har jag investerar i ytterligare ett Ullunderställ åt honom ifrån det norska kända märket Wool Land.


Jag tyckte det var så otroligt fint med en tröja med en älg på ryggen och matchande byxor. Wool Land har nyligen lanserats i Sverige och jag hittade reklamen för Wool Land i senaste numret av Mama och blev helt kär i deras nya kollektion. Så spana in deras webshop, de har massor av fina barnkläder men även för vuxna oxå.


Kläderna är verkligen super mjuka och sköna och sticks absolut inte. Oscar gillade åxå kläderna mycket och de är ju verkligen super snygga. Kanske ska ni till fjällen eller Alperna i vinter, passa på att investera i ett snyggt och varmt och skönt ullunderställ!


Kommentarer


  1. MammanMia 31 oktober, 2012 on 2:08 e m Svara

    Åh vilket snyggt set :) Jag ska spana in hemsidan och klicka hem ett till vår minsting oxå!

  2. mammaistan 31 oktober, 2012 on 5:38 e m Svara

    jösses så fina, blir hemskt sugen på ett sånt där set till Pennan. Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna