VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Smarta Wipes att ha i bilen!

Har ni sett att Libero har kommit ut med nya Wipes som man kan sätta fast på bilrutan?


Hur snart som helst ju att alltid ha Wipes hängande så man slipper börja leta efter dem i väskan eller nåt liknande. Jag gillar även när det är en ordentligt återförslutningsdel så man kan stänga ordentligt så de inte torkar ur! Wipes i bilen behövs nog ganska länge om man ex äter frukt eller nåt under bilresan eller är förskyld, oavsett ålder! Även jag kan kladda ner i bilen 😉


Kommentarer


 1. Caroline Andersson - Mamma till Elias 31 oktober, 2012 on 10:00 f m Svara

  Iden är smart dock tyckte jag sugproppen bara lossnade och då blev det bara krångligt att vara nere på golvet och leta när bilstolen är i vägen :p

 2. Ida 31 oktober, 2012 on 1:04 e m Svara

  Jag vet inte om jag kan sy heller egentligen, men Toves föris gav oss föräldrar i uppgift att sy en sån docka så jag gör så gott jag kan iaf! :-)

  De där wipsen är jättesmarta ju. Har en sån förpackning hemma jag med. Att sätta paketet i bilen var ju ett riktigt bra tips ju. :-)

  Ha en fin dag!
  /Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna