VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min frukt – perfekt på resan!

När man är på resande fot så underlättar det ju otroligt mycket om man har med sig enkla mellis som inte kladdar, tar liten plats i väskan, enkla att hitta och såklart som är goda som barnen gillar!

Nestlé har nyligen kommit ut med den nya Min Frukt som är en fruktsmoothie i en smart förpackning som är återförslutningsbar.


Den består dessutom av 100% frukt som är ekologiskt odlad.


Oscar älskar Min Frukt. Favoriten är äpple banan jordgubb – den röda. Dessa är så himla bra att ha med när man är ute och reser vare sig det är på flyg, buss, tåg eller bil. Fördelen är ju att de kladdar inte, speciellt om man har ett barn som suger i sig hela på en gång, annars så sätter man bara på korken igem – super bra.

Jag har haft liknande smoothies med på alla våra resor och de är super bra måste jag säga och man kan dessutom ta med de igenom säkerhetskontrollen. De är för barn från 6 månader, men passar lika bra till en 2,5 åring 😉 Tänk er själv hellre en smoothie som inte kladdar än en banan eller ett päron som kladdar ner hela väskan om frukten mosas….. Det gör ju aldrig denna! Snacka om att den lätt kan rädda både tålamod, stress och hunger för både förälder och barnet när man är på resande fot!


Kommentarer


  1. Pia 1 november, 2012 on 11:56 f m Svara

    Min frukt låter som en toppen ide att ha med sig när vi ska flyga med tvååringen om en vecka. Ska till kanarieöarna så vi får väl hoppas att vädret blir bättre innan dess. Tänkte höra hur ni gör när ni reser med transfer och taxi på Oscar när man inte har bilstol. Ta du vanligt säkerhetsbälte på honom eller har du något annat tips. Man vill ju att barnen ska åka säkert 🙂

    Tack för en jättebra blogg med en massa bra tips….och alla tävlingar/utlottningar är ju toppen.
    Mvh Pia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna