Kom ihåg mig

Solen lyser med sin frånvaro

Jag hade hoppats på att få säsongens första varma solstrålar på mig igår och det fick jag i och för sig på Gran Canaria en kortis, där det var riktigt soligt och fint väder. Men när vi kom över till Teneriffa där vi skulle sova, så var det molnigt, fast ändå 26 grader varmt så det var skönt! Men solen lyste med sin frånvaro. Så typiskt när jag inte har vart på Kanarieöarna på 7 månader, sen i slutet av mars….


Jag gick en runda vid poolen och tänkte lägga mig en stund och läsa men det var nästan helt fullt, eftersom det ändå var varmt, så jag gick med min vän och shoppade istället!


Sen blev det en tidig lördagsmiddag. Vi var alla riktigt trötta när vi kom fram till hotellet av att gå upp klockan 4,30 och jobba. Från dörr till dörr tog det även dryga 12 h. Men en riktig bra dag var det. Den av slutades med två av mina söta kollegor med en trerättersmiddag. Bröd & aioli är väl bland det godaste som finns liksom salami & oliver framför allt när man äter det i Spanien. Sen åt jag fisk i vitlök till huvudrätt och en chokladbit på det.


Jag har minst sagt sovit som en prinssessa inatt i den här sköna sängen och den extra timmen var ju guld värd! Laddad till tusen för en ny arbetsdag!


Å lilla hjärtat hade en riktig mysig dag där hemma med sin mormor! God frukost fick de ju som ni vet och sen en härlig dag i Stockholms solen och matade änderna och ett par olika parkleksbesök! Å idag får han äran att rå om både mormor & farmor. Hans pappa håller på bygger typ en soffa / bänk till vår balkong, å passar på att snickra när jag jobbar och vi ändå har barnvakt! Visst längtar jag efter lilla skruttiz. Men snart bär det av mot Stockholm igen! Å jag älskar ju mitt jobb.

Leave a Reply