VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sköna söndagar :)

Gillar ni söndagar? Jag vet att många brukar ha söndags ångest på söndagar?! Har du det? Jag har faktiskt aldrig haft det, men det beror nog framför allt på att jag inte har ett mån-fre jobb utan ofta jobbar på helger. Snart går jag upp och jobbar heltid igen och det brukar betyda mycket helg jobb framför allt under vinter halvåret då det är mycket slingor / stop overs! Så nu passar jag på och njuter extra mycket av lediga söndagar!


På helgerna när vi är lediga alla tre tillsammans brukar vi äta långa mysiga lyx frukostar med det mesta. Juice tillhör helg lyxen. Vi brukar inte dricka juice i veckorna men på helgen lyxar vi till det. Vi har hittar en ny favorit juice från Rynkeby. De har kommit ut med två nya smaker och vi var testat båda. Favoriten blev faktiskt äpple/apelsin/mandarin testa den super god blandning!


Efter lång frullen gick vi ut på en långpromenad runt Kungsholmen och tog ett stopp i en lekpark! En riktig härlig höstdag och skönt att det inte regnar. Jag har dock tagit fram Oscars täckjacka. Det är det enda han kan ha från förra vintern och jag är glad för det för den är så fin!

Ha en skön söndag! Vi ska snart bege oss till brandstationen på Öppet Hus, så snart Oscar vaknar bara!


Kommentarer


  1. citymom 30 september, 2012 on 4:40 e m Svara

    Jag älskar söndgar det är våran mys dag =)

  2. Jenny 30 september, 2012 on 5:47 e m Svara

    Jag gillar varannan söndag, för då vet jag att mina stora barn snart kommer till oss :-) Men söndagen är ju också dagen innan de åker igen, så jag är ganska kluven…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna