VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mata manvargarna på Nordens Ark

Vi fick börja vårt trevliga besök på Nordens Ark med att träffa trevliga  Tom som gav oss en liten guidad rundvandring i parken.


Å den första anhalten var att vi fick följa med in och mata manvargarna med godis!


Detta var manvargarnas godis 😉 Några små vita möss!!! Oscar var som ett ljus och var mäkta imponerad både av att få vara inne hos manvargarna och av mössen som de fick att äta.


Det var även riktigt häftigt att få vara så nära manvargarna. Man verkligen förstod det när vi står 4 vuxna och Oscar inne bland manvargarna och har en gigantisk publik som står utanför och fotar och oxå vill kolla på när manvargarna får godis av oss.


Det var ett manvargs par med deras barn / valpar som bodde där och här nedan ser ni deras små söta kojor! Direkt när  Tom ropade på dem, så kom de. Tyvärr såg vi bara valparna på håll, de ville inte komma fram.


Detta var verkligen en upplevelse utöver det vanliga som jag är glad att vi fick uppleva!


Imorn får ni hänga med oss till Tigrarna och alla andra fina djur som vi fick träffa – så håll till godo har massor av fina bilder ifrån Nordens Ark, måste bara sortera lite!

Tusen tack till Tom som gjorde vår dag ida´:)


Kommentarer


  1. Fröken M 31 juli, 2012 on 8:49 f m Svara

    Jag är säker på att ni får det lika bra på hotellet som vi fick – hur länge ska ni stanna ?

    Tack för tipset om klänning, men jag har precis beställt min ”dröm”. Dock från nätet så jag hoppas att den ska sitta som ett smäck när den väl kommer. Om inte får det väl bli en ”akut tur” till huvudstaden 😉
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna