VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fritt inträde till Legoland för barn

Planerar du en familjesemester till Danmark i sommar och Legoland? Då kan jag verkligen tipsa om att bli medlem hos Club BR (BR Leksaker) så får ditt barn fri entré (värde upp till 279 kr).
 
Fritt inträde till LEGOLAND® för Club BR-medlemmar (3–12 år), tillsammans med en fullt betalande vuxen*.
 
Ta med hela familjen till LEGOLAND® och ge dig ut på ett spännande äventyr i nya Polar Land – om du vågar!

295px

Är det någon som har varit i Legoland med era barn? Var det bra? Jag har aldrig varit där, men hoppas kunna åka dit med Oscar i framtiden, just nu känns han kankse lite för liten?


Kommentarer


 1. Pernilla Lindqvist 31 maj, 2012 on 9:25 e m Svara

  Vi har varit på Legoland två somrar nu, och idag är barnen 3 och 6 år. Vi blir nog så illa tvungna att åka i år igen! Där är toppen! Barnen stortrivs! Men jag rekommenderar att man lägger två dagar på Legoland, annars hinner man inte med allt. Vi brukar komma billigt undan med inträdet tack vare BR, och sedan brukar det vara så att om man första dagen på Legoland köper inträde för ytterligare en dag så kostar det 99 DK. Smart! Vi bor alltid På Top camp Riis som är en stor, men mysig camping några få mil från Legoland. Där har barnen jätteskoj i mysig campingstuga, lekplatser, studsmattor och litet badland.

 2. Mia 31 maj, 2012 on 9:52 e m Svara

  Hej!

  Härligt det låter med Legoland, kanske blir en sväng dit!

  Jag gästbloggar gärna om NY med barn, ska göra ett inlägg om roliga leksaksaffärer runt om i NY och lite andra barnvänliga tips:) ….och självklart får du länka mig!
  //Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna