VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Smart solskydd för bebisar

Detta solskydd eller soltält är ju riktigt smart och bra att ha när man är på stranden eller solar i en park med ett litet barn som inte är så rörligt och kan hänga där inne eller sova där inne när solen skiner.

Soltältet har dessutom UV40 och kan ju även användas som vindskydd om det blåser mycket.  Eftersom man kan fälla ihop det och det blir rätt litet så är det ju även riktigt bra och smart att ta med utomlands där solen ofta är lite starkare än hemma i Sverige.

Jag har testat detta solskydd men har sett att det är många som har sånt här på stranden när jag är ute och reser och har sina barn i sovandes eller lekandes!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna