VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

El Muelle shopping center :)

Nu är jag tillbaka i mitt kära Las Palmas igen….var länge sen nu….minst 1 månad sen tror jag……! Men känner mig som hemma när jag är här :) Har vart en lååång arbetsdag och imorn blir den ännu längre 😉


Skyndade mig ut på en lite prommis och var en snabbis till El Muelle som är ett ganska stort shopping center vid hamnen med massor av bra och trevliga affärer och flera roliga barnklädesaffärer. Så det blev en hel del shopping igen, men tyvärr inte till mig själv, utan bara nykläder till Oscar och nya kläder och skor till maken. Så de ska vara riktigt glada när jag kommer hem :)

Nu är det dax o sova, då klockan ringer okrisligt tidigt imorn IGEN!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna