VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cypern med barn :)

För som har som har läst bloggen från början, så vet ni ju att vi var på Cypern i våras med Oscar.

Då reste vi till Ayia Napa och bodde på Sunwing Resort & SPA Sandy Bay. Flera Sunwing Resort hotell har jag ju bloggat om tidigare och de är verkligen ULTIMATA när man reser med barn. Allt finns, alltifrån många pooler, barnpooler, barnunderhållning både på dagarna och kvällarna till att barn under 12 år äter mat gratis i en liten lyxig barnmats buffé :) Med andra ord så kan man inte få en bättre semester.

Vi gillade verkligen Sunwing Resort & SPA Sandy Bay mycket. Framför allt alla faciliteter som fanns, lekparker, maten och även all underhållning :) Jag kan dock påpeka att lägenheterna var en aning slitna, men hotellet byggdes ju 1989…..då jag var där första gången, men det gjorde oss absolut inget.

Här de tre små björnarna som uppträddde nästan varje kväll på hotellet. Trots att Oscar bara var 11 månader när vi var där, så uppskattade han det mycket :)

Minns även en restaurang jätte nära Sunwing hotellet som vi gick på en kväll som hade en massa leksaker och även en trehjulig som Oscar fick premiär cykla på;

Ayia Napa är verkligen ett bra resmål att resa till med barn och ett säkert kort :) Vi var där sista veckan i maj och klimatet och vädret var toppen – som svensk sommar, med andra ord alldeles lagomt varmt :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna