VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Clinic Divine Invigning :)

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Event

Igår kväll passade jag på att ta med mig en av mina bästa vänner Sofie på ett trevligt event, på Clinic Divine som hade invigning av sin nya skönhetssalong på söder :)

Riktigt god mat & mycket gott bubbel serverades såklart 😉 Ni ser mig & Sofie i bakgrunden 😉

Maten var GI mat från Foodforlife :) Fantastiskt god :)

Det var även en föreläsning om hur man ska ta hand om sin hud och sitt ansikte :) Oj oj oj säger jag bara – man ska helst bara sola 15 min per dag och absolut inte ligga på stranden och pressa 😉 Precis det som jag verkligen ÄLSKAR med min semestrar 😉 Och använda HÖG solskyddsfaktor 😉 Så jag måste nog ändra mitt levende ganska snart, så jag inte åldras ännu mer i förtid 😉 Jag som verkligen älskar att njuta av livet i solsken 😉 Men man lever ju bara en gång, så man ska väl göra det man mår bra av ?! 😉

Det bjöds även på nyttigt Cocowell vatten – som är fullt av antioxidanter och verkligen boostar kroppen 😉 Det var min vän Mika  som bjöd in mig till detta eventet :) Alla bilderna är även lånade från hennes blogg :) Tusen TACK söta Mika för vi fick komma på detta trevliga event 😉 Sofie hade ju oxå äran att vinna ett presentkort på en ansiktsbehandling värd 650 kr 😉 Jag fick nöja mig med den trevliga goodiebagen, med bla 30 % på valfri behandling, samt massa prover från salongen och lite annat smått och gott :)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna