Kom ihåg mig

Baby Bee :)

 

Varje gång Oscar badar nuförtiden så använder vi Baby Bee produkter från Burts Bee som är så himla bra och luktar så gott :)

Först har jag i lite Baby Bee Bubble Bath så det blir massa bubblor och luktar riktigt fräscht och sen kompletterar jag med Baby Bee Baby Oil  i hans badvatten :) Nu har vi använt dessa produkter i ca 1,5 v och jag märker redan att hans hud inte blir så torr efter ett bad måste jag säga :)

Både jag och Oscar har ju atopiska eksem och har ganska torr hud, men efter vi börjat använda dessa naturliga produkter och framför allt oljan tror jag, så har huden blivit mycket lenar och bonusen är ju att det luktar så gott efter varje gång vi har duschat eller badat :)

Ni missade väl inte mitt inlägg förra veckan om Mama Bee produkterna  ?! 😉

Vill ni köpa dessa produkter kan ni bland annat göra det på Kronans Droghandel :)

 

One Response to “Baby Bee :)”

 1. ulrikatrendspanar skriver:

  Hej!

  Vad roligt att du också har hittat Burt’s Bee – dom produkterna är fantastiska, jag har också hela raddan till min dotter, kanonsaker.
  Vi har dom i vår http://shop.alltforforaldrar.se/ och just nu har vi en ”prova-på” rabatt – ni får 20% på hela sortimenten från Burt’s Bee under hela november – använd rabattkod Bee när ni betalar i kassan.

  Ulrika
  http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar

Leave a Reply

annonser