VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PoP´s märkpenna :)

Idag gick vi till Polarn och Pyret för att köpa deras populära märkpenna, tyvärr var den slut :( Det känns verklign som ett måste nu och märka alla hans klädr när Oscar har börjat på dagis och man ser hur kläderna bara försvinner, då de blöter ner sig, skitar ner sig mm mm och kläderna är i torkskåp och lite överallt….hur ska fröknarna kunna veta vems kläder som är vems 😉

När man är ute och reser och man kanske bor på stora resort hotell med mycket skandinaviska barn är det nog rätt smart att ha sina kläder märkta oxå, då det kan finnas stor chans att man har lika kläder eller såklart att barnen lägger ifrån sig sina kläder när de går på vift själva :) Och kanske klär av sig om det blir för varmt osv och så försvinnr de . ! :(  Så vill man ha med sig alla kläder hem när man åker på semester  så kan deet nog vara rätt smart att märka kläderna 😉

För er som är nyfikna och undrar hur det har gått på Oscars inskolning på hans dagis dessa tre dagar så har det gått jätte BRA :) Helt överförväntan måste jag säga :) Han har lekt och haft jättekul med de andra barnen och ätit helt ok och sovit som de andra barnen, vilket jag var lite orolig för 😉 Så på måndag ska han gå ensam på dagis 😉 Spännande :) Bilden är från deras lilla skogsutflykt idag, vi promenerade till en liten skog och upp på ett berg och spanade in alla bilarna 😉 Barnen älskade det :) Kanske skönt och komma utanför gården för dem och röra på sig lite 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna