VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fozi & Mozi

Hej alla fina!

– Kom precis hem från Liyanas överraskning. Hon förstod inte vad det var förens vi var inne i lokalen och hon hörde showens låtar och då sa hon ”är det Fozi & Mozi?!”. Hon blev glad i alla fall och var nöjd efter showen, vi hann dock inte ta några bilder med dem figurerna som varje gång då jag ville helst hem direkt för hela kroppen gör ont (föder ju typ närsom) så vill helst vara nära hemmet hahah! Vi åt inte ens på restaurang utan köpte med oss i bilen istället lite kebabrulle till oss och till Liyana McDonalds.

Min Instagram och Snapchat har fått minst 50 meddelande om dagens outfit för Liyana så jag tänkte att jag länkar här så att det sparas i ett ställe. Liyanas jacka hittar ni HÄR, hennes kläder är från Dubai och skorna är från Skopunkten.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna