VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Överraskning

Hej alla fina läsare ❤️

Hoppas att helgen har varit bra hittills för er, vi tar det ganska lugnt faktiskt. Kom nyss hem från en runda vid lekplatsen hos svärfamiljen. Elijah & Liyana fick leka av sig lite och nu sitter dem med Hamodi och myser. Idag fick dem ha på sig sina set från Adidas, Elijahs set köpte jag från Sportamore och Liyanas från Adidas outlet i Göteborg. Jag älskar att klä barnen i sådana set för dem är både bekväma men även sjukt fina till sneakers!

Hursomhelst lugn dag idag men imorgon blir det lite mer aktivt då vi ska överraska Liyana. Hon vet att hon ska bli överraskad men inte med vad, vi tänkte åka till Malmö på en show för barn med arabiska figurer (Fozi & Mozi). Hon har varit på deras show två gånger tidigare och följer dem på youtube så hon kommer bli sjukt glad!! Vill verkligen se hennes reaktion imorgon, Elijah kommer inte följa med då det brukar vara väldigt högt ljud under showen av tidigare erfarenhet.

Jag uppdaterar er imorgon helt enkelt! ❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna